GlzrAy-201695 Merhaba anneler. Bebeğim 34+3 de doğdu 1 aydır küvezde haftaya çıkacak inşallah. Tabi bu süreçte sadece sütümü sapabildim ve baya azaldı. Hangi mama daha iyi hangisini önerirsiniz
Arinna GlzrAy-201695 Hip combiotic kullanıyorum canım ben. Doktor tavsiye etmişti. Erken doğdu ama küveze girmedi. Emmedi sağarak verdim sonra bitti sütüm böyle olunca ya Aptamil comformil ya da hip combiotic kullanacaksınız dedi. Araştırdım anne sütüne en yakın mama o birde bize bağışıklık için probıotıc verdi kullanıyoruz
GnSd Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim sma, evolvia ve aptamil öneriyoruz ancak bebeğinizin doktoruna danışmanızda fayda var bebeğinizin durumuna göre değişiklik gösterebilir kullanacağınız mama.
GlzrAy-201695 GnSd merhaba teşekkür ederim. Dün kızıma ilk defa biberonla besin takviyesi yapıldı ve çok şükür ki hiç yorulmadan tek seferde bitirmiş mamayı acaba beni emzirmek için ne zaman çağırırlar
RuzgarsMommy Siz pramature bebek annesi olarak bütün bilgileri doktorunuzdan alin bence en sağlıklisi o.
kocak_57 Adless doğumun nasıl oldu acaba benimde tehlikem var karnım sert sürekli alabiliriz dedi doktor bende yok dedim sağlığında birşey yok o yüzden sonuna kadar beklemek istedim
berfunya berfunya 1960 gram doğdu.3500 gr olana kadar evolvia prematüre kullandık sonra 1-2 diye devam ettik. 1 yaşını bitirince de süte geçtik
GlzrAy-201695 kocak_57 benim sürekli sancılarım oluyordu hastenede sancılarımı durdurdular ama ancak 34 haftaya kadar durdurabildiler kızım aceleci çıktı. Kesinlikle bebeğinizde ve sizde bi sıkıntı yoksa bekleyin ve ekstradan başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim
Havvamurat GnSd hayır doktorumuz özellikle bir mama onermedi ama mama takviyesi alması lazım demisti eczacı tanidiklarimiz hipp önerdi
Babyy1S Havvamurat prematüre bebekler için ayrı bir mama veriliyor mu bilemiyrm ama etrafımdan ögrendigim kadaryla ve ablam da hipp kullandı şeker oranı olmadıgını ve anne sütüne en yakın olan olduğü için eğer benm ihtiyacm olursa hipp kullanıcam cok iyi diyorlar hip için sizin yerinizde olsam doktorunuza sorarm
GnSd Havvamurat doktorunuza danışmanızı öneririm. 3 ay sonra ben de doğum yapacağım eğer kızıma mama kullanmam gerekirse aptamil düşünüyorum.
Havvamurat Babyy1S oğlum 20 aylık hala hipp kullanıyoruz aslında çok memnunuz yani gaz falan yapmadi ama öyle aman aman kilo aldırmıyor şeker oranı düşük olduğu için. Aslında çok kilo aldırsin diye bı düşüncem yok ama yine de insan merak ediyor
Vnsgb GnSd aptamilin içeriği hiç iyi değil doktorlar nasıl öneriyor hayret ediyorum bazen 🤦🏻♀️ Gerçi bebek hangisini kabul ederse ama bi doktorun aptamili önermesi bana hep saçma geldi eski mamaların içeriği ile şuanki mamaların içeriği arasında dağlar kadar fark var
GlzrAy-201695 kocak_57 benim sancılarım çok yüksekti ve 4 cm açılmam olmasına rağmen sezeryan a aldılar biraz da doktora bağlı
Twinksmom kocak_57 Oluyor canım benim tehlikem var ama komşunun kızı 7 aylık tüy dökücü krem kullandığı için bebekler etkilenmiş acil doğuma alındı suni ile normal ikiz doğurdu