Arkadaşlar hepinize öncelikle selam olsun 🤩
hala inanamıyorum neye derseniz ben normal doğum yaptım 🤭 ben normal doğum yaptıysam herkes yaparı gerçekten içtenlikle söylüyorum 🙏🏼 Ve başlıyorummmmm… 22 Mayıs sabah saat 09:00 da hastaneye gittim muane olmaya çocuk kanala inmişti ama tam oturmamıştı doktorum bu tarihe Randavu vermişti gel normale müsaitse yaparız olmadı sezeryan ile alırız demişti ve biz 39+3 dük 👶 doktorum bekleyelim dersen bayrama geliyor ve ben yokum demişti doktoruma da okadar güveniyor ve seviyorum ki tamam dedim gittim muane yapıldı nst bağlandı benim kasılmalar 70-80-100 hep yüksek ama bende tık yok sonra doğum hanede çatala çıktım doktor alttan muanemi yaptı 1 cm açıklık var Bugün doğururuz dedi güveni verdi çıktı odama geçtim bende ne nişan gelmesi var ne su 😬 pilates topu ile başladım egzersiz yapmaya squat vs yapmaya ve yarım saat olmadan tuvakete çıktığım da nişanımın geldiğini gördüm 🤩 hemen ebeye Bilgi verdim ve odamda sıcak duşa girdim 🚿 öğlen olmadan ebe tekrar çatala çıkarttı açılmam 6 cm olmuş 🤭😬🤩 çok heyecanlandım ama bende hala sancı ağrı yok 😒 doktorum da kesinlikle suni sancı kullanmıyor sadece rahim gevşetici bi enjekte yaptı birde sakinleştiren kafamı 1 milyon yapan bir ağrı kesici yaptı bacağımdan sancı geliyor hissediyorum ama ben kafamı kaldıramıyorum sadece aaaayyy aaaa gibi inliyorum 🤭 çatala çıktım tekrar 9 cm dendi akşam 6 buçuk da ve ayağa kalkmamlaaa geliyor diye bağırarak tekrar çatala çıkıp 4 ıkınmada doğurdum 3,505 grm 51 cm 🥰♥️ Prensesim boynumda mis kokulu ve ben şok bağırıyorum başardım yaptım diye 🤣 tek kötü anım plasentam doğmadı bebeğin eşi denen 15 dk geçti yok karşıma basıyorlar çıkmıyor 😫 çok korkuttum ana doktoruma sonsuz güveniyorum 😇 mecbur kesi attı elini sokup çıkarttı o an rahatladım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ve yürüyerek bebeğime gittim ♥️ Herşey normale döndü şükürler olsun 😇 hepiniz hayırlısı ile kavuşun inşallah ♥️Şimdi 22 günlük olduk 🥰