Misozturk Kizlar merhaba detaylı ultrason için randevu aldım 20 +2 oluyor sizce cok erkenmi? Kendi doktorum uygun olduğunu söyledi..
Baysal09 Misozturk evet Zaten 20/21 hafta bu aralarda yapılıyor diye biliyorum ben 19 haftalığım bugün gün aldım detaylı ultrason için 21. Haftamda yapıcam
Gencanne01 Misozturk benımde 19+6 ydı aynısını sordum çok mu erken dıye yok ıyı dedı doktor cıdden ultrason renklıydı ve koca bebegımızın heryerını net gördük ozellıkle yüzünü 😊
Rabia_26 Rabia_26 detaylı ultrason için gideceğim doktor başka kendi doktorum değil oyüzden sordum ama o kadar bakmışken heralde bir iki kelime söyler tesékkur edrm
Deletedmom206 Rabia_26 benimde kendi Doktorum değildi canım umarım doktorun iyidir ben Bebişimin her şeyini gördüm ve doktor herşeyin açiklamasinida tek tek yaptı bana
Billge Kızlar detaylıda yuzunu gosterıyor mu doktor Veya cıktı verıyor mu Vende hastanedeyım beklıyorum da suan
1987gokce Billge evet canım bebeğinin pozisyonu uygun olursa fotoğraf cd veriyorlar. Inşallah güzel pozlar verir minnos😊
Billge 1987gokce renkli gorduk Esnıyordu 🙂 Ama renkli cıktı vermedı 15 öayıs ıcınde kalp ekoya cagırdı o zmn verır mı ki
1987gokce Billge valla gittiğin yere bağlı ne desem yalan olur şimdi benim gittiğim yer cd ve 6 tane fotoğraf verdi. Bu arayip sorsan daha iyi olur.