Eylem_andal123 28 haftalık hamileyim gün içinde bebegimin hareketlerini az hissediyorum gece yatarken daha çok hissediyorum acaba bi sorun mu vardır
AybarsMomy Eylem_andal123 siz hareketliylen hissetmemeniz normal. Siz dinlenmeye geçince de o hareketleniyor ☺️ ama 34ten sonra siz ayaktayken de o tepinecek😂 bizde durum böyle 36+3üz ben iş yaparken de halay çekiyor 🙈
Aynurr16 Eylem_andal123 doktorlar yazılarında genelde su içip yattığımızda bide uykuya geçiş sırasında bebeklerin hareket ettiğini söylerler ama her bebek farklıdır yorgun olabilir 🌸
cansel30 Eylem_andal123 araştırırsanız eğer görürsünüz bebekler genellikle gündüzleri uyuyup geceleri uyanıp hareket halinde olurlarmış
MinnakLiva Eylem_andal123 Siz hareket ettikçe bebek sallantıyla uyuyacaktır.. Doğumdan sonraki gibi aynı 🤗 Korkulacak birşey yok gece uyanık gündüz uyuyor demekki 😅
ecembugra53 Eylem_andal123 bir sorun yok canım benimde öyle gece daha cok kıpır kıpır gündüz sakin 😂😂
Kader13 Eylem_andal123 gün içinde cocuk suda hareket halinde oldugu için iyi gelip uyuyomuş durgunlaşıncada uyanıp hareket ediyormuş bi yerde okudum öle yazıyodu
Zlhb Eylem_andal123 biz hareket ettiğimiz için su içinde sallanıp uyuyorlarmış yatınca uzanınca falan uyanıp hareket ediyorlarmış☺️