YcelMlayimYldrm Arkadaşlar casual Cadillac Air trone safe ve guatro trone safe arasında kaldım kullanan memnun kalan ya da bilgisi olan var mı ?
BesteCanerKutluzolu YcelMlayimYldrm quatro kullanıyorum ben inanılmaz memnunum sinekliği yamurluğu kendi çantası herşeyi içinde çok kullanışlı oluyor
YcelMlayimYldrm BesteCanerKutluzolu sepeti çanta şeklinde ya çok.kucuk degl dmi bı de sabitleniyor mu takınca alta
YcelMlayimYldrm BesteCanerKutluzolu bnde guatro ve trone arasında kaldım ikisinin özellikleri aynı aslinda sepetleri ve renkleri farklı bı de on tekerlek kisimlari
BesteCanerKutluzolu YcelMlayimYldrm çanta ama çok büyük değil tabi ama sabitleniyor oraya cırt cırtlarla tutturuluyor. ama yine çantanın içine küçük battaniye kıyafet sığıyor ama ben çantasını kullanmıyorum zaten sırt çantası almıştım. Ama quatroyu tavsiye ederim kesinlikle ben çok memnunum tek elle bile çok rahat kullanılıyor. https://m.n11.com/casual-quatro-trona-safe-travel-sistem-bebek-arabasi-P246201911?Renk=Antrasit&cid=604001&gclid=CjwKCAjw2dvWBRBvEiwADllhn1LlQaYhkZZquso0V_xT8jn04-d4yow_Jqwk0Rh8popAe6BGGnblZRoCNV4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Benimki bu linktekinden
YcelMlayimYldrm BesteCanerKutluzolu bnde çanta olarak kullanmayı düşünmüyorum sırt çantası aldım zaten..bebek house diye bı sitede 1481 lira şu an ama güvenilir mi bilemedim.
BesteCanerKutluzolu YcelMlayimYldrm o siteyi bilmiyorum ne desem yalan olur şimdi öyle aşırı ağır değil ben tek başıma taşıyabiliyorum tek başımıza oğlumla dışarı çıkıyoruz devamlı sorun olmuyor