Bynkus01 17 haftalık gebeyim. Akrabalarım bebeğini yavaş yavaş hissedersin diyorlar ama ben daha hissetmedim sizde nasıl 🧐
brnr09 Bynkus01 daha erken canm ben 16da ufak kabarcık patlamaları gibi oluyordu karnımda ama 20den sonra hissediyorlar genelde
NfatmaNur Bynkus01 Henüz daha çok çok erkenn Bnim ikinci olmasına rağmen 19 haftada hissettim Bakma söylenene sen
Yagmurahmet16 Bynkus01 bende 16+6 canım hala hissedemedim ilk gebelikte gec hissediliyormus ikiz bide benimkiler daha tik yok😁
bebegim_28 Bynkus01 bende 17 biticek 18 olcam hala tık yok bi geçen gerilme gibi bişi oldu başka hala yok bi de ilk hamilelikse (benim öyle) 20 ye kadar yolu var herkesin aynı olmuyor 😊
Aysegulum27_ Yagmurahmet16 maşallah benimkilerde ikiz aynı haftadayız . Kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun birde hangi vitaminleri kullanıyorsun doktorun neler verdi sana ?
eymenhumeyra Bynkus01 ilk gebelikse erken canim benim 3. Oldugu icin belki belkide zayif oldugumdan 16dan beri net hissediyorum ama surekli degil oyle arada kipirti oluyo
Gl-Misli32 Bynkus01 ben 18+4 haftalığım dünden beri ufak ufak şeyler hissediyorum anca demekki 🥰 az daha sabır canım
Skran Bynkus01 ben 16+3 um 14 haftadan beli net hıssedıyorım ılk gebelıgım zayıf kadınlar daha erken hıssedebılırmıs bende onlardanım ama herkez bır degıl merak etme sende elbet hıssedersın 🙏🏻
Emineerd Bynkus01 ben 20. Haftaya kadar hiç bişey hissetmemiştim 22 yiz hala düzenli değil 😌 her hamile bir olmuyo canım kimisi 16 da hissediyo kimisi 20 de kıyaslama bence kıyasladıkça kafana takıyorsun
tumutu İlk hamileliğimde bende 22 haftalıkken hissetmiştim İkinci gebeliğim 16 haftam dayım 15 haftada minik dokunşları hissetmeye başladım
minikmucizem1_ Kızlar bende 16+5teyim hâlâ hissetmedim bulantim başka bi ağrımda yok hamile olduğumu unutuyorum bazen bebeğim iyimidir diye merak ediyorum
Bynkus01 minikmucizem1_ valla aynı durumdayız bende 18 haftalıgız bulantım yok kusmam yok daha istifar ettigimi bilmem acaba bende mi gariplik var diyorum
merve90 kızlar benimde 2.hamileliğim kızımı tam 16da hissettim şimdi 2.ciye hamileyim 16+5 olduk daha tık yok
ecembugra53 tusey34 dışarıdan görebilmen için canım bebek büyümüş olması laZım 😊 sen her hareketini hıçkırığını bile hissedersin 😊
Deryamom Bynkus01 15+2 de dalgalanma gibi birşeyler hissettim göbeğimi açıp bakınca bi tarafın yükseldiğini şiştiğini görüyorum 16.haftadayim şimdi 🙃
Eemmyy Bynkus01 canım ilk gebelikte 22.haftadan sonra, ikinci gebelikte 16’dan sonra hissediliyormuş. İlk gebeliği olanların karın kasları daha sıkı olduğu için biraz geç hissediliyormuş
Fatihinannesiii Bynkus01 kafana takma canım benim de ikinci hamileliğim ama 16.haftamıza geldik daha hissedemedim