Mevoo Hlyadmn çok normal bence kiloyu düşünme benek için iyi beslenmeye bak bence 🤗 ben 28. Haftadayım 13 kılo aldım ikizlerim olucak 🙏🏼
nurrrr17 Tstnptt hayır çok şükür bir problemim yok. ilk hamileliğim de 57 ile hamile kaldım 85 le doğuma gittim . 1 ay içinde yarı kiloyu hiç birşey yapmadan verdim sonra 3 aya eski Halime döndüm
1serapguneyli Tstnptt şekerle ne alakası var ki bunun yani demek istediğim aldığı kilo gayet normal, 25.haftasına kadar bu kadar kilo alması gayet normal ve gayet sınırında bence, ben mi yanlış biliyorum hani diğer yorumları da okudum da herkes aynı şeyi demiş zaten doktorlar ayda 1 kiloyu normal görüyor 😂
Tstnptt nurrrr17 maşallah cnm çok çok alıp çok çabuk yakan bir bünyeye sahipsin o zmn ne güzel inşallah bzde hemen verebiliriz
nurrrr17 Tstnptt aynen bide boyum 1.76 belli olmuyor kilo aldığım her yerim bir alıyor 😂😂 verirsiniz inşallah
minikkuzucukcyprus Hlyadmn fazla almamışsınız endişe etmeyin. Bugün kontrolüm vardı, 26+4’üm, 5.5 kilo aldım, sizce nasıl dedim doktoruma, gayet iyi dedi. Bu arada 50 kiloyla hamile kalmıştım ben. Sizinki de çok değil bence
Tstnptt 1serapguneyli postu açana değil Bi altta yorum yapan arkadaşa yazdım cnm ben o yorumu yanlış anlamışsınız, 😊
1serapguneyli Hlyadmn gayet normal bence bence bu haftan kadar 5-6 kilo alman en ideali ve en normali zaten hiiç sıkma canını 😊
Mommy2b Hlyadmn gebelik sonunda 14 kiloya kadar normal görülüyor bence gayet normal ilerlemişsiniz ☺️
GulcanYvz Hlyadmn aynı gibiyiz canım 60 la kaldım 67,5 oldum 27 haftalığım 3 kiloyu 2 haftada aldım 🤭🙈bence 10-12 kiloyla bitirsek süper 12 den fazla olmazsa Doğumdan sonra da çabuk eski halimize geliriz bence canım
ecembugra53 Hlyadmn normal bence bünyeden bünyeye fark var herkes aynı kiloyu malesef almıyor bünye de önemli yapısal durum tabi