OrkideAksan Minigimm2020 Hindistan cevizi yağı alırken yenilebilir olmasına özen gösterin eğer öyle olursa istediğiniz markayı alabilirsiniz 😊
Mevoo Minigimm2020 ben kullanıyorum bir alışverişimde hediye olarak göndermişlerdi biraz geç kullanmaya başladım ve sürmediğim yerlerden çatladım ama gene kullanmaya devam ediyorum görüntüsüne iyi geliyo ve daha fazla çatlamadı ilk nasılsa öyle şuan çatlaklarım.. Bide vucut yapısına bağlı tabi sen al kullan belkı sen hiç çatlamazsın benim ikiz oldukları için baya gerildim 🤗
Ozdmrkbraa Minigimm2020 hakiki Hindistan cevizi yağı serin yerde donar oda sıcaklığında erir ona dikkat ederek alırsanız daha sağlıklısını almış olursunuz 😌
Liliz Minigimm2020 canım ben kullanıyorum havalardan dolayı zaten erımeye cok yakın elıne aldıgın an zaten yaga donusuyor kolayca surebılıyorum
Minigimm2020 Mevoo gratis yorumlarinda erimiyo vs seyler yaziyo acaba oylemk nasil eriyomj sürdügunuzee kalip gibi kaliyo demişler
OrkideAksan Minigimm2020 tabiki de yemeyeceksiniz içinde katkı maddesi olmadığını böyle anlayabilirsiniz ☺️
Mevoo Minigimm2020 hayır direk eriyo hatta sıcak havalarda aşırı eridiği için dolapta turuyorum sonra cıkarıp soğuk soğuk sürüyorum direk eriyo zaten sadece hemen emilmiyo malum yağ olduğu için sürdüğünde hiçbiyere değmeden otur 🙈 ben yatmadan önce sürüyorum birazcık emince cildim kıyafetimi giyiyorum sabah cildimde hala onun yumusaklıgı oluyo
Ebru-isil Ona bakmıştım ben bi ara ama tuhaf gelmişti görüntüsü yine gratiste ve rossmanda satılan shiffa home marka olanı öneririm senelerdir kullanıyorum kokusu da harika.Hatta bi ara rossmanda 15 TL ye düşmüştü baya stoklamıştım :)
Pnrr06 Minigimm2020 ben aldım canım oda sıcaklığın da su gibi oluyor pamukla sürüyorum sadece kokusu midemi bulandırdı hindistan cevizi kokuyor ama bana hoş gelmedi pasta gibi koktum 😁 bıraktım bende ama güzel alabilirsin
Mevoo Hacerozdemir bende öyle bir sıkıntı olmadı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hamileliktede kıllanma olur dendi ama belkide tüylerim sarı oldugu ıcın hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım