Selam happy momun güzel anne ve adayları öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 37/5 te dünyaya gelen yağız Efe’mi aldım kucağıma allah hepinize gönlünüzden geçeni versin ilk gebeliğim ve 19 yaşında anne oldum 😇 37/4 te rutin kontrolüme gidip muayene oldum doktorumuz keyfi yerinde 40ı zorlar ama bu hafta nst bağlan bi sonuçları getir dedi nst 2 yerde sancım çıktı ve açıklığıma baktı 2cm açıklık var yatışını yaptır yada yarın sabah erkenden gel dedi tabi ben şok 😂hiç bir şekilde ağrı sancı yok hatta sabah annemle evi dip köşe temizlemiştik eve geldim eşime haber verdim 11 haziran sabah saat 9 ’da yatışım yapıldı ebe 2cm açıklıkla suyumu patlattı ve sancılar artmaya başladı bir 2 saat içinde açıklığım 5 cm oldu saat 13: 00 ’da 9 cm açıklıkla nst alındım tekrar ve bebeğin kalp atışları düzensizdi çatımın ’da dar olduğunu söyleyip sezeryan teklif etti istersen alalım diye ama ben o kadar sancıyı boşa çekmedim normal istiyorum dedim ve çatala çıktım ilk doğum olmasına rağmen hızlı ilerleyen açıklığıma sancılarım gayet iyiyken doğum anında bir türlü ıkınamadım keşke daha önce egzersiz yapsaydım bebeğin kafası kanalda sıkışmış ve boynuna kordon dolanmıştı son anda ebelerin dediklerini bire bir yapıp iki zorlu ıkınmamla balık gibi kaydı paşam inanın o an herşeyi unuttum saat 2 de 2880 gram 50 cm boyu oğlumun bütün testleri yapıldı ve çok şükür Her şey yolunda emzirme konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz oda geçicek inşallah şuan yanımda uyuyor paşam allah hepinizin yardımcısı olsun sorunuz varsa yanıtlayabilirim 🙏❤💙