10.06.2020 çarşamba gecesi saat 2 buçukta tam yatmaya hazırlandım yatağa yattım ki bi anda altıma kaçırmışım gibi hissettim, tuvalete bakmaya gideyim diye ayağa kalktığım anda bi hızla ayaklarımdan aşağı sular boşalmaya başladı sanki hortum akıyo gibi. Durdurulamıyor. Gerçekten anlaşılmıcak gibi değilmiş arkadaşlar 🙄 neyse duşa girdim çıktım hemen eşime söyledim depend falan taktım, çantaları aldık arabaya yola çıktık hastaneyi aradık doktorum benden bile önce gelmiş sağolsun. Hemen muayene ettiler beni suyumun çoğu boşalmış, rahimde yumuşama var ve doğum başlamış ama hiç açıklık yok dedi ama suyum gittiği için yatış veriyoruz sancını ve açılmanı beklicez dediler tamam dedim hiç sancım da yoktu bu arada neyse antibiyotik yaptılar su gittiği için. Beklemeye başladık, 3 saat sonra muayne ettiler1cm açılma varmış fitil taktılar desteklemek için. Beklemeye devam etcez sonra suni sancı vercez dediler ve beklemeye başladım bensw hala hiç bişey yok hatta diyorum enerji geldi temizlik bile yapabilirim şuan diye gülüyorum hastanede. Saat 11 de suni sancı verdiler ve başladık beklemeye tekrar. Sancılarım başladı fakat çok aşırı aşırı girmeye başladı panik atak oldum nefes almakta çok zorlanmaya başladım. Pilates topu na falan çıktım desteklemek için. Saat 14:20 gbi beni tekrar muayne ettiler açılma o kadar saatte sadece 2 cm olabilmiş resmen. Doktorum hemen dedi bu böyle olmaz akşamda beri çok yavaş ilerliyorsun evet sancın var şu anki sancınla çok güzwl doğum yaparsın ama açılman hiç yok. Keşke suyun gelmemiş olsaydı da sancın olsaydı dedi ve daha fazla bekleyemeyiz bebek riske girebilir sen karar ver istersen bekleyelim ama ümidim yok sezeryan a dönücek yine muhtemelen dedi. Bende dayanamıyorum artık alın nolur dedim ve ameliyat a girdim. Kendimi o kadar çok kasmışım ki farkında olmadan anestezi uzmanı sırtımdan iğne yaparken 4. Denemesinde anca iğne tuttu ve başladık. 14:44 te kızımı boynuma verdiler çok güzel bi histi . Sonrası gıdıklanma hissi gibi arkadaşlar hiç bişey hissetmiyorsunuz korkulcak hiç bişey yokmuş valla. Odama geçtiğimde bebeğimi getirmişlerdi. Sütüm hemen geldi. Bebeğim sadecw bende sakinleşti.dedikleri saatte ayağa kaltım yürüdüm baş dönmesi olmadı. Dinlendim bol bol. İki gece kalınması gerekiyordı ama doltorum beni ayaklanmış görünce istersen bugün çıkabilirsin iyi gördüm seni dedi kendimi toplamaya başlamıştım. Yani ameliyat tan sorna bi gece kaldık ve taburcu olduk şuan evdeyiz ve uyuyor miniğim. Çok farklı duyguymuş onun için herşeye değermiş canım kızım benim.
Çok uzun oldu arkadaşlar ama her şeyi anlatmak istedim sorucağınız sorular varsa seve seve cevaplarım Allah geride kalan bütün hamileleri bi avazda kurtarsın inşallah 😊😊😊