Elif1613 Bebekleri ikiz olanlar doğumlar sezeryanmi oluyor acaba hemşire bana sezeryan olur dedi normalde tehlikeye atılmıyor dedi ama tecrübeli anneler yazabilirmi😊
Flzbll Elif1613 bende çok başka birşey merak ettim☺️ Ailenizde başka ikiz olan var mı ? Genetik bir durum mu yani
Twinksmom Elif1613 O bebeklerimi gelişine bağlı bir kişi hem normal hemde sezaryeni bir gecede olmuştu burada pozisyon sağlamakta güçlük çektikleri için sanırım en mantıklısı sezaryen. Nasipse bende o yana kullanıcam tercihimi . Normal doğum cesareti yok ben de 🤣
YagmrK Elif1613 bende sordum ilk gelen bebek makat geliş haftalardır böyle değişmedi Doğuma Allah nasip ederse az kaldı değişmez artık gelişi sanırım.. sizi riske atamam kesin sezeryan dedi. Zaten ikisinden de korkuyurum bişey değişmedi benim için 😪😥
-Minnaklarin-annesi- İkisi de baş gelişli olup durumlar müsaitse normal doğum oluyor yapanı tanıyorum ama benim gibi ikisi de makat gelişli olursa imkansız normal doğum😊
Sermec27 -Minnaklarin-annesi- benım annem 24 yıl önce ikiz kız kardeşimi normal dogurdu Allahım bana da nasıp eder inşallah 🥰hep hayalımdi ikiz annesi olmak rabbim dualarımı kabul eder inşallah 🙏
Elif1613 -Minnaklarin-annesi- benim iki doğumum oldu onlarda normal doğum oldu ama ne bileyim ikiz bebek olurmuki dedim ebeler sezeryan olur dedi ama
-Minnaklarin-annesi- Sermec27 inşallah canım gönlünden geçeni versin rabbim 🤲🏻 benim bebişlerin pozisyonları müsait değil normal doğum için ya T şeklini alıyolar ya da makat pozisyona geçiyorlar 🥰
Alpzumra Flzbll canım ikiz gebelik anne faktörlü çoğunlukla genetik diyorlar ama beni ailemin geçmişinde ikiz yok benim ikizlerim olacak inşallah pazartesi ameliyata giricem
Twinksmom cennetaha İkizler daha erken 37 gibi ama şuan 29 olmama rağmen erken doğum riski çıktı benim
Alpzumra cennetaha canım 35 haftayı doldurduktan sonra en ufak bi sıkıntıda alıyorlarmış ama sıkıntı yoksa 37. Haftada benim suyum azalmış pazartesi tam 36 haftalık oluyoruz ve alacak
YagmrK Elif1613 ilk 4 ayım kusmakla geçti son 3 ayım evde karantinada geçti tam serbestlik başladı ben ağırlaştım 🙈uyuyamıyorum bile şuan ama sonu güzel olur inşallah 😊