Tgcycl Kızlar adete iki gün kaldı belirti falan bişi yok ovulasyon testi coktu yaptım alttaki iki gün kala üstteki dört gün kala böyle oluo hamile olduğunu öğrenen var mı? https://imgyukle.com/i/Co6ezG
Tugce1803 Tgcycl Ovulasyon testlerine güvenme.Günlük lh miktarıyla alakalı bi silik bi belirgin çıkması. Gebelik testi yapabilirsin🌸
Blossom Tgcycl Adete yakın lh hormonu yükselir. O yüzden çizgi koyulaşabiliyor. Ovulasyon testine güvenmeyin o yüzden.
Sevgikarabulut Tugce1803 balım birşey sorcam ovulasyon testiyle gebelik öğrenebilinirmi birde yanlış sonuç verebilir dimi ovulasyonda negatif gösterip gebelik testinde pozitif çıkan yani kesin bilgi olmuyor dimi ovulasyonla gebelik öğrenmek
Tugce1803 Tgcycl ovv baya erken yapmışsın varsa bile çıkmamıştır🤷🏻♀️Yarın dene istersen adetin düzenliyse
Tugce1803 Sevgikarabulut Öğrenenler olduğu kadar öğrenemeyenler de çok canım.Lh kopkoyu olup gebelik negatif olan tam tersi lh çıkmayıp gebe olan birçok kişi gördüm🤷🏻♀️
Tgcycl 132025 hii anladım canım sağlık olsun ne diyelim doktor bu ay bana ümit verdi ya bu ay olacak inşallah falan ben çok umitlendim biliyorum ki yine hüsran olcak ama ne bileyim