Bahriye06 Sinem053232 bende zübeyde ye gidiyorum refakatçi almıyorlarmış galiba doğum sezeryan olacak nasipse özel oda tutabiliyormuyuz
Seymayldrm Dortkisilikdunyam Rabbim analı babalı büyütsün ❤️🙏🏻 Ankara şehir hastanesi demişsiniz bende orda yapmayı düşünüyorum doğumumu ama nasıldır baktığım yorumlarda hep eziyet ediyolar yazmışlar doğru mu ? Zorlandınız mı ordaki çalışanlarla
Essmmaaaa Öncelikle Allah analı büyütsün inşallah 🥰 özel demi yaptınız acaba devlettemi özel se eşinizi de aliyolarmi doğuma ?
Dortkisilikdunyam Essmmaaaa devlette yaptım canım şehir hastanesinde virüsten dolayı eşim dahil kimseyi almadılar
Dortkisilikdunyam Berilyldzz özel takipli olduğum bu doktorum yoktu canım genel olarak bütün doktorları ilgililer zaten
Elifnuruzan_ Dortkisilikdunyam çok teşekkür ederim canım o zaman bebeğin ilk kıyafetleri için ayrı küçük bi çanta mı yapmak gerekiyor 😊
Dortkisilikdunyam Elifnuruzan_ çantaya gerek yok ilk giyeceği kıyafetleri bir poşetle istediler eşimden bebek doğunca bezini de kendileri veriyorlar zaten
Seheripek Dortkisilikdunyam güle güle büyütün hayırlı evlat olsun inşaallah. Darısı benimle birlikte bütün hamişlerin başına. Kaç haftalıkken doğum yaptınız.
Dortkisilikdunyam Seheripek âmin canım bekleyen herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşallah 39 haftalık doğum yaptım
Ebrucekin0 Abla bende 37+2im ayakta duramıyorum kafama bi ağrı ve kasık ağrılarım geliyo acaba doğummu
Dortkisilikdunyam Ebrucekin0 sancıları kontrol et eğer düzenli geliyorsa bir doktora git bence düzensiz oluyorsa uzan dinlen geçmezse yine de bi görün doktoruna