Lafı fazla uzatmadan konuya dalıyorum kızlar😊🥰 Geçen hafta perşembe günü eşimin ankaradan urfaya gitmesi gerekiyordu ama gönlümüz yoktu eşimle konuşup perşembe gecesi bir hastaneye gidip kontrol olalım duruma göre gidersin diye anlaşmıştık doğum hiç planda yoktu😂 Gece saat 3 gibi ankara şehir hastanesine hafif sancım var diye giriş yaptım ultrason ve cati muayenesi yapıldı birde ne öğrenelim 3 cm acikligimiz varmis anında acile yatış yaptılar nst ve serum bağlandı daha sonra turnusol testi yapıldı ve test pozitif cıktı hemen servise yatış yaptılar. Saat altı civarı servise yarışın yapıldı kendi sancılarım yavaş yavaş gelmeye başlamıştı en başından beri hep sık sık geliyordu sancılarım. 3 dakikada bir gelmeye başladı açılmak 4 cm olmuştu kalkıp yürüyüş falan yaptım. Tek başıma olmamın verdiği korkuyla sancılarım hafiflemeye başladı hem korkuyordum hemde bebeğim gelsin diye sabırsızlanıyordum🥰 Yürüyüş yaptıktan sonra tekrar nstye baglandım sancılarım azaldı ve yetersiz gelmeye başlayınca ebe suyumu patlattı daha sonra suni sancı bağlandı. Artık dayanılmaz hale gelmişti ilk doğumum değildi ama ilkinden daha zordu😊 Karnıminda aç olması nedeniyle son anlarsa bulanık görmeye başladım tansiyonum düştü hemen serumlarla destek verdiler squat yaptık ebemizle ama dayanamıyordum en sonunda pilates yapacaktık ama oğluşum dayanamadı ve aniden gelmeye karar verdi. Şiddetli bir ıkınma hissettim ve birkaç ıkınma sonrasında mucizem artık dünyaya gelmişti. Bekleyen herkes biran önce kavuşsun inşallah tarifi yok bu duygularin😍🥰😊 Şimdi mavi boncuğumla koyun koyunayız iki çocuklu anneler kervanına katıldım sonunda biraz uzun oldu kusura bakmayın merak ettiklerinizi rahatlıkla sorabilirsiniz hepinize hayırlı doğumlar🌹🌸😘