SerpilPalaAkta Begmm merhaba ben İstanbulda Bayrampaşa benim doktorum 12 haftalakken cinsiyetini söylemişdi
Ahmedinannesi Begmm benim doktorum 12 haftalıkken söylemişti erkek olduğunu.☺Zehra Koçer ismi Anadolu yakasında kliniği var.Ama bence bebeğin o anki ultrasondaki duruşuyla alakalı erken veya geç söylemeleri☺
PinarOmurAvcioglu Arkadaslar cinsiyeti boylesine merak ediyorsaniz Nifty Test yaptirin ustelik 2 li testlere falan da gerek kalmiyor.Down sendromu var mi yok mu,bir cok konuda bilgi sahibi yapiyor netten arastirin bakin.2000 liraya yaptirani da duydum 5000 liraya da.
ferideee Begmm canım benim 12 haftalıkken doktorum %80 kız dedi bugun tekrar gideceğim 12+5 tekrar bakar zaren 13 14 te kesın bellı olur demıstı ben beylikdüzü tarafında reyap hastanesine gidyorum doktorum mesut karakuş
Basak4307 Begmm benim doktor 12.haftada söylemişti ve doğru çıktı erkekler biraz daha çabuk belli ediyor diyorlar ama 16 hafta daha garanti oluyor tabi
ferideee Begmm az önce geldim 12+5 artık kesın kız dedi daha degısmez dedi sende inşallah ögrenirsin saglıkla gelsınler ben ıkılı ıcın gıtmıstım cınsıyet erken dıye dusunuodum ama bı anda cınsıyet soyleyınce bıxe suprıx oldu en önemlısı saglık saglıkla gelsın bebıslerımız ınsallah
AyeGlKarabulut GlahBilgiliPelit kesin erkek dedimi bana kesin erkek dedi bende istiyorum kızı çok hayırlısı olsun tabi rabbim el vermiş ayak vermiş ama ne eksikse nefis onuda iatiyor işte
GlahBilgiliPelit AyeGlKarabulut yani erkek dedi cnm kesin yada bi ihtimal diye bişi konuşmadı 🙂 bizde eşimle hep kız istememiştik 🙂 erkek dediğinde doktorumuz yaklaşık 1 2 dakika eşinle göz göze kaldık ama şükrettik sevindik sonra 🙂 kız diyince diğer doktorumuz birazcık daha fazla mutlu olmuş olabiliriz ☺☺
AyeGlKarabulut GlahBilgiliPelit benim eşim ağlayacaktı ayy yine yanlız kaldım felan dedi yani teoride ğç erkekle yanlız kalan bendim ama 😂😂 neyse bakalım 15+5 hamileyim iki hafta sonra komtrolüm var değişirmi acep diye bekliyorum kıyafet bile almadım bu zamana kadar az önce cam biberon aldım mavi 😂😂