Destinaroza Bir hafta sonra cuma gunune kadar zamanim var acilmam olmazsa sezeryan olacagim normalde bu hafta sezeryan olmam gerekirdi ama normal dogumu cok istedigim icin doktor bi hafta daha senin icin bekleriz dedi bunun ivinde bi hafta icinde acilmamin olmasi sancilarimin olmasi lazim onerilerinizi bekliyorum hepsini deneyecegim kafamda bisey kalmasn diye 😊
Zuzuum Destinaroza perine masajı çörek otu yağı iç zeytinyağı enjekte et yada pamukla koy bol bol yürüyüş yap
eliffgullu67 Destinaroza öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bol bol dua edin bende 37+4 teyim. Meryem ana otunu önerdiler bende onu yapacağım Allahın izniyle. Meryem ana otunu alıp suyun içine koyuyorsunuz ve okumanız gereken sureler var onu okuyorsunuz ot suda açıldıkça sizin de açılmanız oluyor. Rabbim yardımcınız olsun.
busrabeyan Merhaba, benim doktorum adaçayı ve ahududu yaprağı çayı içmemi, hurma yememi, Squat ve çömelme hareketleri yapmamı önerdi. Ayrıca ben pilates topunda kalça çevirme ve zıplama hareketleri de yapıyorum. 38+5 im bu arada :)
Destinaroza busrabeyan peki avilman varmi benim sadece bir haftam var kesinlikle faydasini gordugunu duseneen lqzim bana
Destinaroza jasmine7 oni da yapicam gec saat oldu yarin ilk isim alicam su an market ve bimler kapali
busrabeyan Destinaroza yarın doktor kontrolüm var, açılma kısmını bilemiyorum ama bu saydıklarım genel olarak doğumu kolaylaştıran şeyler.
Destinaroza Belmaaa ben yarim kilometrede yurusem yeter bana zaten yuruyemiyorum ki ama zir da olsa yapicam son hafta ama tabi icimdeki seste sezeryan olacam diyor allah buyuk belki son a da degisir
Belmaaa Destinaroza canım mutlaka yürü yani gerçekten etkisi var mı bilmiyorum ama bu kadar yürümeye benimki hala kanalda değil 🥺 ben de her şey uygunken sezeryan olmaktan korkuyorum. Bu arada merdiven de inip çıkıyorum asansör kullanmıyorum
Destinaroza Belmaaa ayaklatim vok sisiyor yuruyunce ama yine de yuruyorum tabi kismet artik bakacaz 6 gun kaldi surda artik
Belmaaa Destinaroza canım aslında yürüsen daha az şişer yani benim öyle oluyor hareketsiz kaldıkça şişiyor ama yürüyüp su içersem daha az
Destinaroza Belmaaa malesef bu gun hastaneye yuruyerek gidip geldim ama daha da cok sisiuor bnde degisik tabi bu durum bnde 😊