Mavilipembeli Eşim ciğer yememe karşı çocukta leke olurmuş 🤦🏻♀️ Ciğer yiyipte bebeğinde leke olan varmı acaba kızlar ? Canımda nasıl çekiyor 😄
Zlhb Mavilipembeli benim bildiğim dokunursan olur derler bende yedim valla ama elimi bir yere sürmedim
Haceba Mavilipembeli Ciğere dokunup bir yerine sürünce olur diyorlar ben iki hamileliğimde de yedim birşey olmadı elhamdulillah
Elifdoan Mavilipembeli benim arkadaşımda hurafe o dedi ciğer yedi, sonra sağ bacağına dokundu kızının sağ bacaginda izi var 😂
Mavilipembeli Zlhb benim eşimin sırtında büyük bir leke var ve ciğerden olduğunu düşünüyor annesi öyle demiş heralde 😄
Miranlavin Mavilipembeli yok dokunmadım yedim hemen ellerimi falan bolca yıkadım ..☺aslında inanmiyorum bunlar hurafe gibi geliyor ama yinede dikkat ettim 😁😁
Tugce1803 Mavilipembeli annem nar yiyip kafasına dokunmuş kardeşimin kafasında nar tanesi şeklinde kırmızılık var
Tugce1803 Mavilipembeli bilmiyorum🤷🏻♀️ tam dokunduğum noktada diyor o da inanmamış denemiş öyle şey mi olur diye ama olmuş😂
Mavilipembeli Eliftmzkrkmz et ve zeytin mi 😱 zeytini hergün yiyorum ve Allah bilir nerelerime dokunmuşumdur
Tatlisannedilekk Mavilipembeli arkadaşımın kızının alnında, kuzeniminde ayak bileğinde kıpkırmızı lekesi var