Nil-Beyza vuslatim34 aynen öyle belki de hamile kendiliğinden kalırsın dur bakalım gün doğmadan beler doğar biraz kendini tedavi başlayana kadar olmayacak rahatlığına bırakmaya çalış belki kafan rahatlayınca bebiş kendiliğinden gelir 🤲🏻
Fatma8988 vuslatim34 gecen ay asılama deneyen arkadasım negatifti bu ay kendiliğinden kaldı. Yumurtalar uyarılıyor bilac ay cok büyük şansın var. Kendin dene o strese girme hastene mastane ugrasma bence dene derim
vuslatim34 Fatma8988 ay inşaAllah benim içinde bu vesile olmuş olur ya🤲.Bu günleri değerlendireceğim 💙
Mucizee80 vuslatim34 Bünyamin hocaya mi gitmiştin her şerde bir hayır var inşallah yükselir değerin hamileliğin kesinleşir dua et bizlere de
vuslatim34 Mucizee80 inşallah canım evet bünyamine gitmiştim.Rabbimin işi işte aşılama nasip olmadı inşallah kendiliğimden hamileyimdir.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Hayırlı evlatlat nasip etsin.🧡
Anneolmayahasret vuslatim34 ayy insallah yaa nasil sevindim varyaa uzulmustun o kadar bak herseyde varmis bi hayir🥰🥰
vuslatim34 Anneolmayahasret ayy Allah razı olsun canım ya.😍💜 Evet Rabbim o gün içimdeki acıyı duydu.Ona öyle bir çaresizlikle dua ettim ki hamd olsun geri çevirmedi.🌿🧡💜
Anneolmayahasret vuslatim34 cok sukur kuzum 🙏🥰🥰 Dogum hikayenide yazmayi rabbim nasip etsin insallah💜💜