Ryhn_ckr Selam kizlar 40+3 olduk fakat hic bir belirti yok doktorum bekleyelim dedi benim gibi olup bekleyen varmi acaba ikinci gebeligim bu arada
0EBRAR0 Ryhn_ckr biz 39+1 iz . Bende bekliyorum . Suni vermelerinden kprkuyorum . Herhangi bi leke ya da nişan geldi mi . Benim akıntım kahverengi geliyo bide kan pıhtısı düştü . Nişandır diye bekliyorum öyle 😕
Esme Ryhn_ckr bende de durum aynı canım. Bekleyelim bakalım dedi bugün doktor . Önümüzdeki haftasonuna kadar gelmezse sancıyla alalım dedi haftaiçi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Adsmyr Ryhn_ckr bnde 39+3 üm abana da 41 e kadar bekleriz ddi ama çok geç değil mi bilemiyorum inşllh kendileri gelir bebişlerin bir an önce
Btlmstfa Ryhn_ckr tam 40+3 te doğum yaptım bendede belirti yoktu birden geliyor allah yardımcınız olsun
Gamze-clk Merhaba bende 40+0 dayım be hiç bir belirti yok henüz. Doktorumla maximum haftaya kadar bekleyeceğimizi hiç bir belirti olmadığından suni sancıda veremeyeceğini söyledi. Eğer haftaya kadar olmazsa sezeryan ile alınacak
Bahar1 Ryhn_ckr bende 40haftaligim açıklık hiç yok sancı belirti hiç yok 41+0kadar bekleyelim dedi doktorum