rose90 Atlass hastaneleri arayıp tek tek sormamak için burda konu açtım 😅 inanın sürekli biyerleri arayıp bilgi almak beni yordu 😔 canımı çok sıkan bir konu
rose90 elifenesali evet ya aşırı aşırı aşırı pahalı bu konuda çok sinirliyim en son ya Muş da doguracam burda ki özel 1280 TL yada Ankara ya gelip şehir hastanesi
TugceTok06 rose90 ankara kızılayda derviş özer diye bi doktor var o kadar iyi kiiii anlatamam sizeee sadece muayaneye gitmiştim ilk başta adam bi cinsiyeti görebilmek için yarım saat uğraştı ilgisi alakası harika netten araştırıp bulabilirsiniz bilgi alabilirsiniz.
TugceTok06 rose90 yaa normalde kızılcahamam devlet hastanesindeydi ama kendi kliniğini açtı vee başka şehirlerden bile ona gelen olurdu çoook iyi bi doktor 250 tl muayane ucreti var ama paket halinde alırsanız hersey cok daha uygun oluyo.
TugceTok06 rose90 doğum ücreti ise 4000 su anda cok iyi ve ilgili bi doktor gitt bence çook memnun kalirsin eminim buna.
rose90 Aslında benim Ankara’da gitmek istediğim iki doktor var ama ücretleri çok yüksek muayene 350-400 doğum 5000+hastane ücreti oda yaklaşık 2000-6000 arası yani insaf bu kadar paraya yazık değil mi
Havvamurat rose90 op. Dr Güler şahin. Kesinlikle normal doğumdan yana bı doktor ben çok memnun kaldım normal doğum yaptım doğumum çok kolay oldu yine ona gidiyorum.