Safie Ayberto bende sadece devamı ve d3 damla kullanıyorum doktor bir de demir ilacına başla dedi ama henüz almadım
Caglanuroney nihalturksoy merhaba bende Mart ayında hamile kaldım ama cinsiyeti henüz öğrenemedim pazartesi kontrolüm var inşallah gösterir çok merak ediyorum ☺️
Safie Ayberto cinsiyet öğrenemedik 2 kez gittik de göstermedi cuma bir daha gideceğim 155 fln bizim de
FrdCn nihalturksoy 4 mart son adet tarihim şubatta hamile kaldım sanırım 🙊 herkes erkek yazmış ama benim kızım olacak 🙏🏼☺️🌸
Senabembeyazgok Deletedmom273 evet benim de kızım olacak inşallah 🥰 ikimizin de kızları aynı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Deletedmom273 Senabembeyazgok aaaa ne hoş 💗🌸 🤰 amin canım inşallah 🙏 sağ sağlim ağız tadıyla kucağımıza alırız inşallah 👼💗
Smgyy nihalturksoy mart hamile kaldım oğlum olucak allah kısmet ederse 💙💙💙 rabbim hepimize sağlıkla sıhaatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
aslidny mart da hamile kaldım ve 12 haftalıkken %70 erkek olduğunu öğrendik biraz durumum riskli olduğu için her hafta kontrollerim var bu hafta tekrar gidicem bakalım kısmet😍
35ebrar35 26 subat adet tarihim 12 haftalikken ben kize benzettim dedi 14 haftalikken yuzde 90 erkek dedi bakalm detayliyi bekliyorum bende garanti olsun die kasim sonu ve ortasi gibi sezaryan olcam icin bnmde
Mimarhanim 35ebrar35 bu sefer kazasız belasız sağlıkla ve vakti gelince kucağımıza alırız inşallah canım 🙏🏻 serklaj yaptırdın mi sen
MiniKaya 16+3 cuma günü gittim doktorum çok uğraşmasına rağmen bizimki inatçı çıktı ama doktorum %90 kız dedi izne çıkacağı için perşembe günü tekrar gideceğim umarım bu sefer net görürüz 😍
35ebrar35 Mimarhanim aminn canmm insallah yok doktorum uygun gormedi saglikli suan gayen dedi dikkat ediyorum okadar canm