Yarim_Kilo_Kiyma Şubatta hamilelik meydana geldi. 12. Haftada ikili testte kız dediler, sonra erkeğe döndü. Son 3 kez gittik yine göstermedi . 18+2 de gittim doktor emin olamıyorum dedi 😀 haftaya cinsiyete bakmak İçin gidecez sadece
Yasanixxxx Yarim_Kilo_Kiyma 13 haftada tarama testine girdim kıza benziyir dedi ama kendimi hazırlayamadım kıza hala erkek olacakmıs gibi😀😀
Bahriye06 nihalturksoy 7 Şubat son âdet tarihim 16+6 da oğlum olacağını öğrendim nasipse 30 ekimde 38 haftalık olucam doğum sezeryan 😊
Bahriye06 Ezgim Merhaba ben de 18+1 oldum bugün oğlum olacak nasipse ama hala hareketlerini hissetmiyorum normalmi acaba siz hissediyormusunuz
Elif0 Bende martta hamile kaldım 2 gün önce gittiğimde %90 erkek dedi haftaya tekrar gidicem bakalım🥰
Zey44 17+5 kızım olacak inş gerçekten geneli erkekmiş ya bende kız senesi bu sene heralde DİE düşünüyordum. Bulantılarınız nasıl kızlar geçti mi ?
Asiyeozgur Bende kasım annesiyim daha öğrenemedim çok merak ediyorum çoğunluk erkek demiş bende öyle hissediyorum hayırlısı olsun insallah.
Meryemcez Bugün 15+0 olduk son adet tarihim 28 şubat 12+5te ikili tarama testi için gittiğimizde büyük ihtimal erkek demişti bugün kızınız olcak biliyorsunuz dimi dedi eşimle şaşkın şaşkın kaldık öyle ben başından beri kız olsun istiyordum eşimde erkek (Tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olmasi) ilk başta şaşkınlıktan sonra mutluluk yaşadım sonra da kendimi çok tuhaf hissettim sanki bebeğim elimden alınmış gibi yani bunun çok saçma olduğunu biliyorum zaten doktorda yüzde yüz erkek dememişti ama insan tuhaf hissediyor şimdi anladım cinsiyet yanılmasında yaşanan hisleri
MerveA2020 nihalturksoy Ben de martta hamile kaldım. Dün doktora gittik göstermedi 🙈Bir dahaki ay inşallah 😂
Pamuk94 Şubat ta hamile kaldim ama daha ogrenemedik🤣 kizim var bu bebegimin cinsiyetini de merak ediyorum ♥️
Filiznur Pamuk94 aynı bende ya Bi. Kızım var cinsiyeti cok merak ediyorum haftaya ögrenecem inşallah yaa☺️