Asenana 18 haftalık hamileyim ve sadece hamileligimi ilk öğrendiğimde gittim sağlık ocağına bi iki test yaptılar. Bidaha gelmem gerekiyor mu diye de bilgi vermediler aramıyorlar da. Acaba gitmem gerekiyor mu
bebegim_28 Asenana ben salı günü aşı oldum 18 haftalık olcam pazartesi günü.. mutlaka ebe ile görüşmelisiniz
Meriwa Asenana 20 haftadan sonra tetanoz için aramaları lazım beni aramışlardı cnm bi ara istersen şeker yüklememi de sağlık ocağı yaptı ayda bir kontrole çağırıyor beni kiloma bebeğin kalp atışlarına falan bakıyorlar
BussZ5 Asenana aramaları lazım normalde beni 1 ayda bir arayıp kilomu bebeğin sağlığı nasıl diye soruyor birde 20. Haftada tetenoz asışı olmam için çağırdılar muhtemelen senide arayıp çağırırlar
Asenana Meriwa aslında burdaki sağlık ocağının hamilelere aradığını duymuştum o yüzden biraz rahat davrandım çağırırlar diye ama sanırım pandemi olduğu için biraz saldı onlar da
bebegim_28 Asenana tetanoz aşısı 1 ay sonra ikinciyi olucam sağlık ocağına uğrayın ve ebe ile görüşün baktınız ki ilgisiz biri doktoru değiştir ebede değişmiş olur çünkü bebek doğunca bile bi süre ebe ile görüşüyorsunuz aşı dönemlerinde falan
Meriwa Asenana valla pandemiden olabilir ama ihmal edilmesi yanlış kurum tarafından sonuçda siz bilmeyebilirisniz benim yaşadığım şehirde sabah 8:30-10.0 a kadar sadece hamile ve cocuklu hastalara bakılıyor ebe nin cep teli de var ayda bir kan idrar veriyorum kalp atışına bakıyor yapılması gerekeni söylüyor kullandığım ilaçlarımı belirtiyorum ilgili yani sen bi ara eğer saat uygulaması varsa sabah gidersin bilgilen bakalım
imrangulll 20 haftada aşı için gittim. Normalde 18. Haftada çağırmıştı hemşire ben virüsten dolayı gitmek istemedim 20. Haftamda aradı öyle gittim ☺️ 20. Haftaya kadar bekleyin arayan olmazsa siz gidersiniz hem virüs biraz daha azalır
Naren1 Asenana Ben istanbuldayım sen nerden bilmiyorum canım da kesin unutdular bugün geçti mesai bitti yarında hafta sonu 😅
Pankek Asenana Ben arada gidiyorum. Hele de bu korona zamanı sağlık ocağı sakin oluyor diye, taramaya, tahlile hep sağlık ocağına gittim hastaneler daha riskli diye. 20. Hafta tetanoz aşısı için gitmen lazım
Asenana Pankek ben gittim mecburen çünkü ilk kez kalp atışını duyucaktim doktorum gelmen lazım demişti çok şükür bisey olmadı tedbirli davrandım
Mircet Asenana evet gitmen gerekiyor hemşire senin için bir dosya açıyor kontrollerini başka gittiğin diğer doktorları takı ediyor hemde ruhsal durumunlada ilgileniyor ben hemşiremden çok memnumum çok yardımcısı oldu