Sonunda bende doğum hikaye mi paylaşıyorum 30 mayıs günü doktorumuza son kontrol için gittiğimiz de canım doktorum bana 4 cm açıklığım olduğunu söyledi ve eve giderken hastahaneye uğrayın bi nst ye baktır dedi tabi ben gezdim güne gittim eve dönerken hastahaneye uğradım çünkü hiç ağrım falan yoktu gayet iyiydim nst öncesi tuvaletim geldi tuvalete girdiğimde nişanım geldi hemen hemşireye söyledim oda doktoruma haber vermiş ben nst deyken doktorum geldi açıklık 5 cm hemşireler şaşkın 1 cm le duvarlara yumruk atanlar gördük sende bişey yok diyorlar hemen yatışım yapıldı pilates topum geldi ama ben doğum olucağına inanmadım çünkü ağrı falan yok hep ağrılı sancılı geçiceğini söylemişlerdi 1 saat içinde açıklık 7cm oldu ama suyum hala gelmediği için bekledi doktorum 8 cm açık olunca suni sancı taktırdı ve doğum haneye indik suyumu doktorum açtı üç ıkınmayla oğlumu kucağıma aldım en çok korktuğum sancılar nasıl olucak ya dayanamazsam hep aklıma deli sorular geliyordu ama adet sancısından bir farkı yokmuş herşey düzgün ıkınma ve doğru nefesten ibaretmiş onu kucağıma aldığımda herşey bitti ve ben hayatımda ilk defa serum kalçamdan iğne yaptırdım yani o kadar çok korkuyordum ben normal doğum yaptıysam hepiniz yaparsınız sakın korkmayın rabbim hepinizin yardımcısı olsun 🤲🏻🧿💙👼🏻Şimdi 13 günlük olduk bile teyzeleri 🍁