Seymabysln Arkadaşlar hamilelikte sucuk salam vs.gbi şeyler yememiz yasak ama benim canm kaç gündür aşırı derecede salam çekiyor . Ne yapmalıyım çok az 2 3 dilim yesem bişey olur mu en azından istegimi bastırmak için 🤐🤐🤐
Asdffghjjk Seymabysln asıl yememen kötü nefsini körelticek kadar ye bence bebeğin canı çekiyor bizim değil 😂
deletedmom01 Seymabysln ben yiyorum canım salam pek hosuma gitmiyor artk😂 ama sucuklu yumurta falan yiyorum sonrada icim yaniyor aşırı su içiyorum 😊 bence ye bisey olmaz allahin izniyle😊😊
fgmkus Salam yemedim ama sucuk çok yedim iyi pişmiş çok dediğim 1 yuvrlagi 4 de bölüp kendimi tatmin ettim birde güvenilir bir yerden aldık benimde sosis çekmişti iyi pişirip azcık yedim çünkü vicdan yapıyor insan
Minnosunannesi Seymabysln yedikten sonrada pişman olabilirsin . Benimde çok çekiyodu sucuk yedim pişirip ama salam yemedim geçti sonra
SevDin Seymabysln hamilelikte çiğ et çok sakıncalı heleki salam içinde ne var bilmiyorsunuz benimde canım çok çekti sucuğu kızartarak yiğorum birde pastırma salam hala deli gibi aklımda ama yiğemedim ama dayanamıyacak gibiyseniz kızartıp yiğin derim
Seymabysln Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar evet insan vicdan yapıyor ama yemediği zaman da gözü kalıyor gibi oluyor az da olsa yemekten bişey olmaz demekki 🙏🏻😀