Alcanip Merhaba arkadaşlar, 30.hafta yım bugun doktor 2 böbrek te de genişleme var dedi böyle bir şey yaşayan varmı, neden oluyor anne karnınıda ne yapılıyor ilk gebeliğim içimi rahatlatıcı bir şey söyleyin lütfen 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🎈
Mugeyasin Alcanip bizim de tek böbrekte genişleme var denildi detaylı ultrasonda belli olmuştu zaten bu durum. Doktor özellikle erkek bebeklerde görüşebilen bişey hiç kafaya takılacak bi durum olmadığını söyledi. Takibini her kontrolde yaptı genişleme büyümediği zaman sorun yok Doğumdan sonra geçebiliyormuş. Geçmezse takip edilip ona göre bi tedaviye başlanılır.
Gulsevin Alcanip detaylıda çıkar normalde. Erkek bebeklerde çok sık görülüyor. Ve kafaya takılacak bişey değil.
Sevgierboga Merhaba arkadaşlar beynimde ultrasonda her iki böbrekte genişleme olduğunu soyledıler ve maalesef büyümeye devam edıyormus doktor başka bır hastaneye sewkimi verdi 10 gün sonraya randewu aldım beklıyorum bu konuda bilgisi olan weya yasayan warmı kac gündür dogru düzgün ne yemek yıyıyorum ne uyuyorum iyi bisey duymaya cok ıhtıyacım war stres beni mahwetti cok korkuyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen 🤲
Filiztuana Benimde detaylı da çıktı ama doktor bir sıkıntı çıkmayacağını ve gördüğü şeyi söylemesi gerektiği için söylediğini söyledi ama doktorumun takip altında kalmasını söyledi her kontrolümde bakar