Skran Kız hıssedıyordum ılk günden belı ama son bır haftadır ruyamda hep erkek cocuk gordum üst üste bır hafta her gün yanı bugun gıttık ogrendık oğlum olacakmış 💙🙏🏻😂
Mom092 Skran ayy canim benm sag salim kucagina al insallaah ❤️ Vallaa ben de hep erkek hissediyorum ve bikac seferdir ruyamda gördüm o kadar tatli bir erkek cocuguydu ki uyanmak istemedim ruyadannn😍 bana daha cok var ama ogrenmeye 😂
26_26_26ggg Skran Hayırlı olsun ne güzel ☺️ Bende rüyamda erkek çocuğu görmüştüm doktor 13 haftamda kız gibi dedi ama belli değil tabi değişebilir dedi bakalım bende bu ay sonu gidicem çok merak ediyorum 😀
Skran Mom092 bakalım sızın ne olucak saglıklı olsunda gerısi gerçekten bos ılk erkek dedı doktor sok oldum ama yarım saat sonra gectı bıttı karnımla konusuyorum sureklı sımdı 😂💙🙏🏻
Ebaki Skran Bende hep kizim olsun istedim ama ruyalarimda hep erkk bebek gorurdum ve bugun oğlum olacağını ögrendim saglikli hayirli evlat olsunlarda kiz olsun erkk olsun farketmez🥰🥰
Skran Ebaki evet bende kız ıstıyordum bugun erkek olduğunu ogrendım fark etmez evlat evlattır canımız kanımız 🙏🏻❤️
Busrakoc Cinsiyeti öğrenene kadar herkes bana kesin erkek erkek diyordu ben hiç bisey hissedemiyordum sonuç erkek bebek bekliyorum 33 haftayız suan 🤣 Size de hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah 🤗
Skran Busrakoc herkeze bı yorumda bulunuyor muhakkak bu kacınılmaz yanı allah sızede sağ salım kucağınıza almayı nasıp etsın ❤️
Bahriye06 Skran ben de 16+6 da öğrendim oğlum olacağını Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşaAllah cümlemize 🤲
Ebaki Skran aynn oyle kuzum nice olmayan insanlar var cok sukur ki Rabbim verdi bize tekrr bu duyguyu🥰