Ftm_bkdmr Kızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız ? Bir de benim gibi gece uyanıp atıştıran var mı ?🙄🙄
Merve_12 Ftm_bkdmr 33+5 11 kilo almışım gece geç uyuyorum ama gündüz uyunca defalarca kalkıp bişeyler yiyorum midem bulanıyor yoksa
Ebru_123 Ayisigi ayyy maşallah ben 15 18 kilo aldım hamileliklerimde bunda dikkat ediyorum umarım almam az alırım. Kaç kilo ile hamile kaldınız
samantha Ayisigi 9 ayın sonunda,bebek,amniyon sıvısı,plasenta,göğüslerdeki sütler,damarlardaki kan zaten toplam 9 kg bunlar tutuyor.Doktorunuz ne diyor 4 kg çok düşük.
Tstnptt Gizemmtfn aynıyız cnm bnde 6 kilo aldım 3 hafta önce gittiğimde 730 gramdı bebişim şimdi kaç oldu çok merak ediyorum
Esinymn 33+6 haftalığım 13 kilo almıştım bundan bir hafta önce 😃 şimdi ne oldum bilmiyorum bogazımda hiç durmuyor mübarek gece kalkıp aklıma çikolata kaşıklamak geliyor kendimi durduramıyorum bu konuda 😂
gokcecan Rabiakumcu anladığım kadarıyla 70üzeri hamile kalanlar hızlı kilo alıyo :( inş doğumdan sonra aynı hızla kiloları verebiliriz
yefeninannesi 32+2 yim başta 5 kilo vermiştim onu geri alıp üstüne 3 buçuk kilo daha aldım yani 8buçuk kilo