kitapkurdu Ezgiii11 ben vinalac kullandım hamileliğim boyunca. Bir sürü vitamin var içinde ayrı ayrı kullanmadım
iremgun Ezgiii11 folbiol kullanıyorum doktoru hemen değişti bunu ezgicim. Sad3ce folik asit alacaksan solgar güzel👍 bana multivitmain verdiği için ekstra kullanmıyorum folik asit
Merdaaal34 Ben folidoce kullandım sonradan solgar marka kullandım memnun kaldım eczacı solgar markasının vücut tarafından emilimi çok daha başarılı demişti
Ezgiii11 Merdaaal34 anladım ben daha yeni doğum yaptım ama bebegimi kaybettim doktorum rahmin iyi olması için ve bebek düşünüyorsan ilerde bunu 6 ay önceden kullan dedi o yuzden dur fiyatına bakayım o daha mı iyi diyorsun yani
Ayazoz Ezgiii11 öncelikle hayırlısı olsun inşallah. Ben solgar kullandım en iyi emilen o diye duymuştum. Doktorum da rahatca kullanabilirsin demişti. yanlıs yonlendırmek ıstemem ☺️
Ezgiii11 Ayazoz ben bebegimi yeni kaybettim 😔 ve rahmin toplanması için ve iyi bir folikasit kullanmak istiyorum o yuzden
Ayssima Ben şuan vifolic kullanıyorum 70 TL ye alıyorum ilk gebeligimde regenesis kullanıyordum bebegimin kilosu gayet iyiydi aynı doktorum bu defa vifolic kullandırıyor
Ezgiii11 iremgun multivitamin değilde folikasit verdi bende anlamadım aslında ikisinin arasında ne fark varki folikasit mutluvitamin canım
Zeynep_cagdas Bana da doktorum folattro verdi. Bu konu benim de çok aklımı kurcalamıştı. Ama çok çeşitli seçenek var piyasada. Her doktor da anlaşmalı olduğunu öneriyor. Rabbim emanet artık napalım🤷🏻♀️
Unlukacar Kesinlikle solgar ben çok araştırarak aldım ki zaten solgar ilaç konusunda kendisini kanıtlamış bi marka
Ezgiii11 Unlukacar eczanede ziyade internetde cok buldum onu günde 1 defa ve içinde baya hap var olarak gördüm doğru dimi ?
iremgun Ezgiii11 şöyle canım multivitmain de b12, a, d, çinko, demir, folik asit vs vs brt çok vitmainde var
iremgun Ezgiii11 ayne canım buydu ama değişti benimkini sonra multivitamin verdi şimdi onu kullanıyorum doktoruna bir danış istersen