denizimsi18 Kızlar kilo alımım güzel mi sizce 🙂 12-15 kg almak normal diyorlarya hani hamilelikte bende 8 aylık zamanına kadar 16 kg almışım son 1 ayımda kaç kilo alırım sizce çok fazla almam heralde 2 3 kg anca gelir oda? 🙂
Deletedmom264 denizimsi18 Benim doktoruma göre fazla bu kilo ama sizin doktorunuza göre farklı olabilir 🤷♀️ Benim doktorum da en fazla 9 kilo dedi doğumun kolay olması İçin
DamlaNur29 denizimsi18 canım keske senin kilonda olsam 77 ile hamile kaldım bende evlendiğimde 62 63 falandım ama zamanla kilo aldım tüp bebek yaparken hormonlar hep kilo yaptı bence kilon gayet normal hamileyiz biz yani bu kadar takma kafaya boşver gitsin👍😀
Berra20 denizimsi18 bnde 59 ile basladm suab 7 ayligim ve 66 kiloyum. Pasta borek konusubda dikkat edym. Öğünlerim cok ve azar azar
NurseB denizimsi18 bende 8 aylık hamileyim 10 kilo aldım, 164 boyum 64 le hamile kaldım doktorum 16 kilo sınır koymuştu. Bende son 1ay 2 kilodan fazla almamayı umuyorummmm:)
denizimsi18 Deletedmom264 öylemi canım 🙂 tüh yapacak bir şey yok 12-15 normal dedi doktorum dedigin gibi bende sağlıklı ilerliyor diye takmamıştım 😃
denizimsi18 DamlaNur29 yok canım ben takmıyorum hatta kiloyu vermek istemiyorum önceden çok zayıf duruyordum boyum da uzun inşaAllah kalır bu kilom😂❤️ 70 i inmek istemiyorum yani diyelimki 80 ile doğum yapsam sizce kaç kilo gider doğum ve lohusalıkla beraber ?
Deletedmom264 denizimsi18 Canım zaten takma tabiki bebekler sağlıklı olsun kilolar verilir demem şu aslında her doktora göre farklı kilo muhabbeti 😊
denizimsi18 Deletedmom264 80 ile doğum yapsam lohusalık ve doğumda kaç kilo gider canım biliyormusun😘
DamlaNur29 denizimsi18 ben 5 gider diye düşünüyrm burda yazanlardan görmüştüm bebek zaten 3 kilo ortalama plesenta su falan anca 5 bulur
Deletedmom264 denizimsi18 Canım çevremdekilerden bildiğim kadarıyla 5 kilo 😊Bende henüz yapmadım 24 haftadayım 😊
NurseB denizimsi18 bazılarında 5 6 kilo gidiyor bazıların ödem dolayısı ile hiç gitmiyor bu kişiye göre değişiyor :)
Busimss denizimsi18 bende 8.ayımdayım 9 kilo aldım şimdiye kadar ama kiloya takılma hiç bende takılmıyorum elbet veririz bebeklerimiz sağlıklı olsun da ☺️
AysaRuzgar denizimsi18 ilk gebeliğimde 60 ile hamile kalıp 83-85 gibi doğuma gitmiştim. Bir sene olmadan fazlasıyla verdim. Şimdi 58 ile hamile kaldım 30+4 75 kiloyum. Yine bi 83 ü görürüm gibi.
720berra- denizimsi18 benim doktora göre de fazla almışsınız zayıf hamile kalmama rağmen 7 kilo civarı al en fazla demişti 30 haftalığım 3 kilo aldım dediği gibi de olacak heralde doktorlar da Farklı düşünüyor heralde bu konuda bazıları kilo önemli görmezken bazıları takıyor 🤷🏻♀️
720berra- Mugus yemeklerden sonra yürüyüş yapıyorum canım hamurişi tatlı gibi sağlıksız şeyleri de sınırlı yiyorum kilo almıyorum o yüzden
Belmaaa denizimsi18 8aylık derken kaçıncı haftanızdasınız yani? Ben de 59la başladım şu an 75im 39.haftadayım