Fatma_ali_38 Ebru1919 bende nerdeyse haftada bir çıkılo artık alıştım🤣 Eczaneden hamileler için uçuk kremi aldım onu kullanıyorum🤭
SerraKr Ebru1919 of bende de çıkıyo. Ama her zaman çıkardı zaten. Hoş bir şey değil ama yapacak da çok bşy yok
Fatma_08 Ebru1919 canim 2 3 gün önce bende post açtım tam dudagimin kenarinda cıktı çok şey yazan olmuştu ama saglik ocağındaki doktorum hematin verdi kuruması icin çok şükür şuan geçti gibi çok az kaldı
snm_ Ebru1919 benim ilk haftalarımda çok kusmaktan herhalde dudağımda uçuk çıkmıştı. Ben müdahale etmedim üç dört güne kendiliğinden geçti. Tabi siz eczaneye falan sorun hamileler için krem vardır illaki
Yasemin00 Ebru1919 Ay o uçuklar beni hiç bırakmaz daha yeni bitti derken bitane daha cıktı dün valla sinirim bozuluyo bu uçuklar yüzünden
Yasemin00 Ebru1919 kullandım gecmiyo ya haftasını buluyo gecmesi için valla sinirim bozuluyo benimde deli oluyorum hormonlardan sanırım sürekli çıkıyo benim
Yasemin00 Ebru1919 yok tatlım.bi zararı olmazda işte hormonlar dan sürekli çıkması sinir bozucu oluyo artı bide agız içi aft çikıyor bende bide onlar gecmek bilmiyor vitamin sizlikten desem onlarıda kullanıyorum sözde ama çıkıyor illa hormonlar dan galiba anladıgım kadarıyla işte
Imfromlastnight Hiç çıktığını bilmem dün uçuk çıkmış dudağımın kenarında. Rüyamda korktum sanırım ondan diye düşündüm :/ eskiden sıcak tahta kaşık basardım da şimdi umursamadım geçer heralde yavaş yavaş