Tugce13 Ankarada bildiginiz güzel ilgilenen detayli ultrason icin özel devlet farketmez hastane önerirmisiniz acaba 🙏
Edakoc Tugce13 canim etlikte bakiyolarmis memnun herkez ama bilmiyorum bende oraya gidecem 12+5 daha biz
06minigimym Tugce13etlik Zübeyde hanım da hata edersin gitmekle hiç iyi bir yer değil Beştepe Sami Ulusa gidebilirsij şuan kaç haftalıksin
06minigimym Edakoc ben en baştan beri oraya gdiiyorum diğer devletlere bakarak çok çok iyi ama bestepede ki ek binası şuan kaç haftalıksin
06minigimym Edakoc maddi açıdan sıkıntn yoksa özele git ama araştırdım sordum 400 500 den assagi detaylı yapan yok şimdiden randevu alip gidersen detaylida tarih alirsin
Edakoc 06minigimym devlete giderim canim ya maddi durumum o kadar yok devletede randevu alipmi gidiliyor peki
Hzleliztosss Çukurambar da Ali İpek var ben çok memnun kalmıştım. 3-4 tane 4d resim veriyor kalitesi çok güzel. Telefona anında resim ve video atıyor.
Tugce13 Hzleliztosss bu Ali İpek özel mi birde gidersem tek mi aliyor esimide iceri aliyor mu esimde cok merak ediyor cunku 😊
Havvamurat Hzleliztosss ben de onda yqptirdim ayrıntılı ultrasonu iki gebelikte de çok iyi bir radyolog Ali ipek
Havvamurat Hzleliztosss ben de 500 ödedim doktorumun ozelmuayanahanesine gelip yaptı iki gebelikte de ayrintiliyi
Hzleliztosss Tugce13 evet özel eşinizide alıyor ve çok ilgililer. Anında whatsapptan bebeğinizin videosu resimleri geliyor 🥰