minik10eller Kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırdım, doğumu özelde yapmak istiyorum ama ilgilenmezler de devletten farkı olmaz diye de korkmuyor değilim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Surrender minik10eller ilk gebeliğimde bütün kontrolleri mi özele yaptırdım doğum da aynı şekilde. Fakat doğumum bayram tatiline denk geldiği için mecburen nöbetçi doktor girdi ameliyata . Sonuç olarak onun takipli hastası değildim ama çok memnun kaldım devlete göre kat kat daha ilgililer
Mucizem7 minik10eller özelde bildiğim kadrayla doğumda kabul ediyolar ya .benim arkadsim 40 dakka uzakta oturyodu ordaki devlet hastanesine gidiyodu doktor ters biseyler yapmış oda doğumu hiç gitmediği özel hastanede yaptı hatta duyduğu bir doktor ismine göre gitti acilden giriş yapmıştı doktorda gelmeyi kabul edince doğum yapildi
UrasEgeninannesi minik10eller özelde belirli bir hafta muayene olmuş takipli olmanız gerekiyor. Doğum diye gittiğinizde kabul etmiyorlar bilginiz olsun.
endobeybi Özelde birçok doktor belli haftadan sonra gebe takibi de kabul etmez, takip etmediği hastayı da doğurtmaz benim bildiğim
Zsahin minik10eller hayır canım geri çevirmezler tabiki. Sadece doktor seçemessin bence, o an nöbetçi doktor kimse o doğurtur. Hiç tasalanma bence ilgi her türlü daha çok olacaktır devlere göre.
minik10eller Zsahin çoğu işi ebeler yapıyor zaten bildiğim kadarıyla şans artık. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙂
minik10eller Surrender devlette sancı odasında falan refakatçi olmuyormuş özelde en azından doğuma kadar yanında eşin ailen oluyor bunun için bile değer 🙂
minik10eller UrasEgeninannesi İlçede oturuyoruz ve özel hastane 70 km uzaklıkta. Son haftalarda nst için sürekli gitmek lazım ve bu beni düşündürüyor 🤨 şimdiye kadar da o yüzden gitmedim özele. En iyisi hastaneyle görüşüp bilgi almak sonra ordan oraya savrulmayım.
derya39ege minik10eller Kontrollere düzenli takibe özele gidip doğumu devlette yapan duymuştum çok ama tam tersi kontrollere devlete gidip doğuma özele gideni duymamıştım hiç. Ilginç bir tercih olmuş😊
minik10eller derya39ege bence kontroller, tahliller derken o kadar parayı özele verip doğumda devlete gitmek daha enteresan kişiye göre değişiyor demek ki 🙂 özel hastane 70 km uzakta her kontrolde eşimle beraber işimizden izin alıp gitmemiz pek mümkün olmadı 😉
Busratm minik10eller Bu doktora göre değişir. Mesela bize de devlette 2-3 gün yatıp doğuramayıp artık sezeryan olmak istediği için acil bir şekilde gece yarısı gelen hastalar oluyordu. İcap listesine uymak zorundaydık. Mesela bazı doktorlar istemiyorken bazı doktorlar kabul ediyordu. Yani bu biraz şans meselesi. Ama bence en azından 1 yada 2 defa giderseniz sizin için daha iyi olabilir.