ElifNilMom Merhaba güzel anneler 😍 biz de kızımızı bekliyoruz 🤰🏻 84 günümüz kaldı da şey duydum erkek bebekler gününü tamamlıyormuş kız bebekler erken geliyormuş 🤷🏻♀️ Ne kadar doğru bilemedim o yüzden sorayım dedim kaçıncı haftalarda doğurdunuz 😄
Merveturgut ElifNilMom kızım 36 haftalık doğdu çok şükür gayet iyiydi ama 🙏😍 şimdi oğluma hamileyim bakalım o ne zaman gelecek 🙄💜
Eliftmzkrkmz ElifNilMom evet genelde öyle diyolar.benimde kız bende bekliyorm bakalm ne zaman olcak 🤷🏻♀️
1serapguneyli ElifNilMom kız ben 42 haftalık doğmuşum 😂😂 o da en son annem kontrole gitmiş bakmışlar ben ölüyom apar topar sezeryana almışlar 😂 bence tamamen bebişlerin keyfine kalmış bir şey 😂😂
ElifNilMom Merveturgut maşallah kuzum rabbim iki evladını da sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah. Peki bir problem oldu da mecburen mi öyle doğum yaptın yoksa herşey normal kendiliğinden mi ilerledi 🤷🏻♀️ Ya biz de artık bekleyemiyoruz çok sabırsızlık Var da Önemli olan tabiki sağlıklı Gelişimini tamamlamış bir şekilde gelmesi 🤲🏼🤲🏼
Merveturgut ElifNilMom çok sağol canım amin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah 🙏 tamamen kendi isteğiyle geldi canım normal doğum daha fazla durmak istemedi içerde 😂💜
ElifNilMom 1serapguneyli ahahahha ay bence de ya ama işte insan erken geliyor diye duymak istiyor sabırsızlandığından😂 bende 10 aylık doğmuşum kesin benim kızda öyle olur 😂😂
Gmze23 ElifNilMom ya böyle şeylere inanmayın her bebek kendi isteğiyle dünyaya gelmek istiyor bunun erkeği kızı yok gelmek istedikten sonra 37+4 günlükken doğdu kızım durmadı benim ki ama siz yinede inanmayın çevremde erkek bebekleri olanlarda erken geldiği oldu.
Svdkbs ElifNilMom bence öyle değil ya benimkide 39. Hafta bitince mecburi sezeryanla alındı hiç belirti biseyde vermedi geleceği yoktu bence sezeryan olmasaydım dahada beklerdi bence 😁