Meralvedatazer Kızlar bu hastaneye giden var mı 182’i arıyorum ama randevu çalışma sistemleri yayınlanmadığı için randevu verilemiyor hastaneyi aradım orası da acilden giriş yapabilirsiniz dediler giden var mı yada rabdevu alabilen?
Meriwa Meralvedatazer geçen bi bayan gitmişti canm etiketlerden istanbul diye arat daha kolay bulursun ama bayan ikilemde kalmış tam oturmamış eksikliği var poliklinikde doktor var ama odasında ultarason yoktu falan dedi doğumuda yakındı kararsız kalmış eski hastaneye mi oraya mı gitsem diye bence sen de bi git kendin gör istersen
Sena22- Meralvedatazer kuzenim çalışıyor vaka yok ter temiz güvenilir acısında su dönem de çok büyük bir hastane ben de düşünüyorum oraya gitmeyi
Meralvedatazer Meriwa başka bir postta bir bayan gitmiş çok memnun kalmış o hastaneden randevu nasıl alıcağını öğrendim ordan aldım randevu bakalım doğum odaları hep tekli içinde mutfağına karar varmış merak ettim
Meralvedatazer Sena22- evet bende randevu alabildim inşallah memnun kalırım videolardan da gördüm baya lüks doğum odaları