Minikpasa Kızlar çok moralim bozuk dün 75 gram şeker yükleme yaptırdım. Sonucum pozitif çıktı ilk saat180 ikinci saat 202 çıktı. Annem de babam da şeker hastası kalıcı olur diye çok korkuyorum
Sssedaa Minikpasa benmde birinci saat194 ikinci saat175 çıktı canm iki haftadır diyet yapıyorum düzene giriyor dikkat edince
Eliftmzkrkmz Minikpasa valla şeker yüklemesi gebelikte şekeri daha çok yükseltiyo. Görümcemin kızıda doktoru istedi diye yaptırdı. Fırladı şekeri ilk doğumu normaldi ikncisi sırf şekeri çıktı diye szeryan oldu. İnsülin fln verdiler. Eskiden o mu vardı kafasındayım ben. Detaylı hariç hcbsey yaptırmadım.
Minikpasa Sssedaa takibini nasıl yapıyorsun peki. Düşene girdiğini nerden anlıyor doktor sürekli tahlil mi vereceğiz
Minikpasa Sssedaa o aleti doktor mu yazıyor acaba benimki özel yazsa da eczane kabul etmiyor sağlık ocağı yazar mı acaba
Tuanazra Doktor şeker olcum cihazı ve stepleri yazıyor reçeteyle. Ben henüz yükleme zamanına gelmeden çıktı 2 hafta diyet verdi sonra yine ölçülüp duruma göre insulin başlayacak.