Buketcaliskan35 tugba_toprak_gocmen benim kızımın adı duru olacak . Bende isim için kafayı yiyenlerdenim. Sizde duru koyun , çok güzel 😍😍😍❤️😅
SeHer1909 tugba_toprak_gocmen ben Karaca koyucam zor isimdir de yeni duydum Dr umun kızı Tulca 😇 hayalden de güzel olan demekmiş
tugba_toprak_gocmen meltemustafa nihat hatip oğlu amcam Buğlem gibi anlamları olan isimleri bizim kitaplarımızda öyle anlamlar olmaz gibi bi videoyla acıklamıs.Bizde aklımızdakini kenara bıraktık 😁
Aslim22 tugba_toprak_gocmen az once duydum simra kulaga hos geliyor ama ben asel yüsra dusunuyorum tabi eger kizim olursa 🌸😍
Gamzedngdn Btl_89 binlerce kere şükürler olsun derdini de dermanını da veren rabbime canım benim 🤲💖🤰🏻
mina_mom tugba_toprak_gocmen canım ben kızımın ismini Mina koyacağım inşallah 🤲 ayrıca alya , ikra , amine isimlerini de beğeniyorum 🥰
Dyggdr tugba_toprak_gocmen ben kızımın ismini aysima koydum. Adı gibi kendi de ay yüzlü oldu yavrumun herkes de çok yakıştırdı o ismi 😊 sağlıkla kucağına al canım bebeğini
tugba_toprak_gocmen Dyggdr maşallah size allahım saglıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️
elcinsadem Imfromlastnight Minel in ne yazık ili okuduğunuz anlamları uydurma . Ben çok istiyordum . Diyanete mail ile sordum . De da bağlacı anlamında olduğunu uygun olmadığını söylediler 😊 bizde vazgeçmek zorunda kaldık .
Imfromlastnight elcinsadem evet den dan gibi bi anlamı var sanırım ama kulağa hoş geliyor 2. İsme tek ikna olduğum isim oldu:) Nur’un anlamıyla idare ederiz. Asıl koymak istediğimiz Nur zaten :)
Skran tugba_toprak_gocmen kIzım olsaydı Eva. Yada eliz. Aylın. Asya çok guzel ısımler Ama benım oğlusum olacak🙏🏻😊