Sermec27 tugba_toprak_gocmen bir kızım olırsa beray düşünüyorum abisinin ismini taşısın anlamı ay ışığı gibi parlak demek abisinin ismi (Ber) at (Ay) dın ❤️
Gijok tugba_toprak_gocmen kizimin adi defne doğa bi kizim daha olacak simdi onuda beste veya deren dusunuyoruz
Anneyim00 tugba_toprak_gocmen dün oğlum olacagını öğrendim ama kızım olsaydı Lena koyacaktım anlamıda bizden biri demek kurandada geciyor 💕
Merve59630 tugba_toprak_gocmen Polen ismini çok seviyorum ama eşim istemedi . Su an İkra Ada düşünüyoruz ama emin degilim
[silindi] tugba_toprak_gocmen Ben kısa isimleri çok seviyorum Naz Nil ve Nur kızımın ismi Zeynep Nil ama Zeynep koy diyemem çünkü çooooooook var 🤷♀️
sinber tugba_toprak_gocmen berra: iyi huylu,doğru sözlü , inançlı kimse elisa: cennet kapısında bekleyen melek Semina: peygamber efendimizin ikinci kızı eslina :allah korkusu olan günahtan kaçınan kimse
Mom10 tugba_toprak_gocmen biz rabbim nasip ederse azra koyacagiz💕 onun disinda benim hosuma gidenler zeynep , ada , lina vardi ama herkes koydu isimden sogudum simdilik bu kadar sanirim aklima gelmedi ama istersen Hilal de koya bilirsin guzel isim yani kendi ismim diye demiyorum😜
Elif1613 Ttugbatrn aynen size katılıyorum kızımın ismi Elif nehir şimdi hamileyim kızım olursa Zeynep koymayı düşünüyorum bakalm😊
Eceunverkanra tugba_toprak_gocmen Merhaba eğer ki kızım olursa ismini Yaz koyacaktım fakat oglusumuz olacak☺️ Eylül, Duru, Derin gibi isimler de hosuma giden diger isimler. Saglikla gelsin inşallah🌸
kedilervekaranfil tugba_toprak_gocmen Kızım olsaydı eşimin anneannesi olan Elif ismini koymak istiyordum ama bu dönemde de çok koyulduğu için iyi ki kızım olmuyor dedim 😄 ikinci düşündüğüm isim de Zeynep’ti zaten 😅 Mümkün olduğu kadar popülerleşen isimlerden uzak durun derim, mutlaka içinize sinen bir isim bulursunuz. Esma, Esra isimlerini seviyorum ben, şu aralar popülerliği ne durumda bilmiyorum ama bu isimdeki insanlar cana yakın oluyorlar genelde 🙂
nil_sugra tugba_toprak_gocmen kızım olsaydı Defne koyacaktım ismini. Tanıdığım bütün Defne’ler ağır başlı, olgun oluyor. İsmin söylemi ve anlamıda bence gayet güzel. Hem modern hem de klasik