tugba_toprak_gocmen Sancıdan değil isim düşünmekden uykularım kaçar oldu.Önceliğimiz tabiki saglık ama ismide olucak dimi yavrularımızın 😊Bugün artık netleştirelim şu isimi lütfenn kızlarınıza ne isim koydunuz yada koyucaksınız veya sagdan soldan duydugunuz güzel isimleri bekleriiyorum.Şimdiden tesekkürler saglıkla sıhatle gelsinler inşallah ❤️
Ttugbatrn tugba_toprak_gocmen yeni moda alin lina mina vs bana çok saçma geliyor o yüzden bence sizde eski ama güzel isimler koyabilirsiniz naçizane fikrim🤗 Nazlı zeynep elif bunlar benim düşündüğüm isimler
musti28 tugba_toprak_gocmen sidelya ismini çok severim kızım olsa koyacaktım anlamıda güzel aklında bulunsun cnm
tugba_toprak_gocmen Ttugbatrn modern olucak veya oğluma uysun diye bir takıntım yok.İçim ısınsın yeterli.Zeynep ve elif cok var cevremde hepside bebek 😬😬
Deletedmom424 Ttugbatrn ay aynı düşüncedeyim. Yeni isimler kulağıma hiç güzel gelmiyor. Ömür, Leyla beğendiğim isimlerden
Elif1613 Ttugbatrn aynen size katılıyorum kızımın ismi Elif nehir şimdi hamileyim kızım olursa Zeynep koymayı düşünüyorum bakalm😊
Srzrk Ttugbatrn Size katılıyorum modern olacak diye çok zorlama isimler olabiliyor. Ama mesela bazı isimlerden de o kadar çok var ki. Öğretmenim çalıştığım tüm okullarda en az 20 tane Elif, 20 tane Merve vs. O kadar yaygın olmasını da sevemiyorum ben. Tabiki tercih meselesi. ☺️
Esrasahin4633 Buğlem cenneti müjdeleyen melek Asel cennetteki bal Ahsen güzel anlamına geliyor Ben 3 isimden birini koymayı düşünüyorum sizede bi fikir olur belki 😊
tugba_toprak_gocmen Esrasahin4633 Buğlem hep seçenekler arasında ama biride gaz vermiyor ki cok güzel koy diye.Millet isim koymama karısır der.Ben fikir veren yok diye isyandayım 😁
Didi6 Esrasahin4633 3ünün de anlamı farklı aslında canım 🤔 Asel sadece bal demek Buğlem anlamsız https://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/buglem-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1 Ahsen ismi de güzel erkek demek https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/ahsen-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Yaprak2019 tugba_toprak_gocmen nacizane ğ/ş/ü olmasın isim de ileride zorluk yaşayabilir . Bir de tek isim koymaya çalışın bence iki isim hep çok karışık geliyor ve daha çok bir tanesi kullanıldığı için çocuğa zorlukları olabiliyor. Ben mina yı seçtim birçok dilde anlamı var ve söylenişi kolay diye
elcinsadem Imfromlastnight Minel in ne yazık ili okuduğunuz anlamları uydurma . Ben çok istiyordum . Diyanete mail ile sordum . De da bağlacı anlamında olduğunu uygun olmadığını söylediler 😊 bizde vazgeçmek zorunda kaldık .
Selin3561 tugba_toprak_gocmen kesinlikle ELİSA , ELSA yada MELSA koy canım ben kızımın ısmını Elisa koyucam nasıpse
CemileGoze tugba_toprak_gocmen biz de kızımıza isim arıyoruz. Eslem kesin olcak ona uygun bi isim bakıyorum. Şu an seçenekler içinde Hifa, Liva, Benan var. Hepsinin de anlamı güzel çok kararsızım 🤦♀️ eşim Eslem Hifa beğeniyo. Bir de Ebrar’ın anlamı güzel düşünürsen 🥰🤗
Dildare tugba_toprak_gocmen merhaba. Kızım olursa Lâl koymak çok istiyordum adını ancak Çınar’ımız geliyor 😊
Bskhm tugba_toprak_gocmen ben kızıma Hüma Sultan ismini koyucam inşaAllah. Ama sana isim olarak ; Hayrun nisa, Zümra,Alya,hifa,eflin,liya,Asmin,asya,mira, Buğlem, derin,liva,Hira,evsa, duru,bunları öneririm.
Btl_89 Gamzedngdn ayyy bende masal istemiştim ama ilk bebeğime düşündüğüm için ve kaybettiğim için vazgeçtim ismiyle yaşasın kuzucuğun allah bağışlasın