Sonunda banada nasip oldu yazmak.ben gebeliğin başından beri normal Doğum yapmak istedim 26.haftamda çalışırken ayağımı kırdım ve eşimi bırakıp memelekete annemlerin yanında kalmam gerekti bebiş karnımdayken ameliyata girdik 12 tane pilatin takıldı ve 30.haftama kadar asla basmamam gerekti uyuyamadım kalakamadım oturamadım çok zor günler geçirdik 36.haftamda artık yürüyordum gebelik kontrolünde doktorum 36dan itibaren bebeğin ters olduğunu çok yukarıda olduğunu ve dönmiceğini söyledi sezeryan planlayalım dedi ki doktorum aşırı normal Doğum yanlısı biridir yinede beklemek istedim ikna olmadım 40.haftama kdr döndürmek için birsürü egzersizlerden yaptım 39.haftamda muayene gittiğimde 0açıklık 0 sancı bebek hala tersti doktorum hemen alalım artık diyordu ben yinede beklettim bi kaç gün daha diye diye 40+0 yani 06.06 saat 9.30 a sezeryangünü verdi bizde babamıza söyledik ve tam Doğum olacağı gün sabah 5 te babamız yanımıza geldi. Bir gün önceden aç kalmıştım zaten neyse sabah 5.30da çamaşırım ıslandı değiştirdim bi daha ıslandı tamamı ıslak anlamadım 3.cüde aynı olunca anneme sordum suyun gelmiş dedi hemen doktoru aradım sancımı sordu yok dedim bi iki saate hastaneye geç dedi kapattım nişan geldi sancılarım başladı biraz bekleyeyim belki sancıyla döner umuduyla saat 7.00de hastanedeydim ebe muayene etti ve acil doktorumu aradı 3cm açıklık ve bebeto makat geliş dedi zaten doktorumunda bilgisi olduğundan ebeye hemen sezeryana hazırlayın geliyorum dedi ve saat 8.de ameliyata girdik 8.33de minik mucizem kucağımdaydı şu an 6 günlük olduk keyfimiz yerinde kanda crp diye bi şe yüksek çıktı doğum stresinden olurmuş kuzum bayaa çabalamış doğamayınca strese girmiş yani tek tesellim doğumun kendi başlamış olması buda bizim hikayemiz 🙏