Ebruebrudd Göğüs ucum hiç ama hiç yok hemşireler ne yapsa çıkmıyor dün sezeryan oldum sütüm var oğlum emmek istiyor ama ne yapsam çıkmıyor mama veriyoruz nolur bana önerebileceğiniz bişey varmı ne yapabilirim Allah rızası için bi akıl verin
Aybukeb Ebruebrudd silikon göğüs uçları var ondan takabilirsiniz hiö olmadı sağıp biberonla verin sonuçta o sütü alması öenmli olan
Eliftmzkrkmz Ebruebrudd göğüs uçları var. Bi arkdşm onla emdire emdire çıktı ucu. Pompaylada sağabilirsiniz
Yesilim Ebruebrudd ben 4 aydan fazla silikon uc kullandım hatta pahalı olandan bile degil bayada işe yaradıı denemelisinn
Anneyim Ebruebrudd hiç pes etmeden gögüs ucunuz olmasa bile siz bebegin agzına vermeye çalişin o ucunu cıkartır hiç olmadı Elle sagma pompa lar var hem ucunu cıkarmaya yardımcı olur ben ilk dogumda oyle yapmıştım pompa yardımıyla ucunu öne cıkartıp bebegin agzına verdim boyle boyle ucu oluştu sende dene canım işe yarayacagından eminim
Selen2688 Ebruebrudd eczanelerde silikon uç satılıyo canm gögüsünün ucun akoyuyosun ondan aldır eşine meme ucuna silikon uçluk diye istesin verirler
Tugra19 Ebruebrudd benimde süt vardı uç yoktu silikon uçla Çok rahat oldu acısıda hafifledi 2 ay öyle emzirdim sonra normal devam ettim