aysegull28 İkili tarama testinin sonuçlarını aynı gün içinde mi veriyorlar internetten baktım bir kaç gün sonra diyor da
Selin17 aysegull28 birkaç gün sonra çıkıyor canım sonuç aynı gün değil, ama ense kalınlığını ölçüp burun kemiğine bakar söyler
Seymayldrm aysegull28 hiç farketmiyo canım ama tok git ki bebeğin hareketlerinide gör ben çok şaşırmıştım dün kollarını çok oynatıyodu 😂 ilk defa haraket ederken gördüm 😍
Selin17 aysegull28 yok canım farketmiyor.. ben aç gitmiştim ama kusmam olduğu için öyle gitmek zorunda kaldım
Seymayldrm Ben dün yaptırdım ölçümleri hemen yapıyor doktor ultrason fotolarınıda veriyo kendide söylüyor sorun var yok diye sonra kan veriyosun bana haftaya gel sonucuda bana göster dedi doktorum
aysegull28 Seymayldrm doktorumu değiştirdim oturduğumuz yerde doktora gitmicez şimdide o yüzden merak ettim teşekkür ☺️☺️
aysegull28 Selin17 bende yemediğim zamanlar çok kötü oluyorum hastaneye kadar dayanamam ondan sormak istedim ☺️
Selin17 aysegull28 ye canım bence.. benimde yemediğimde çok midem bulanıyor, ama o sabah yediklerimi çıkardığım için aç gitmiş oldum 🤣