Size doğumumla ilgili hikayemi anlatmak istedim.Ben 42. Haftada sezeryana alındım sadece 1 cm açığım vardı ve doktor bu durumda suni sancı veremezdi ertesi gnü gel artık doğuma alıcaz dedi ve bende güzelce bi yemek yedim ve duşa girip abdest alıp kuran okucaktım ama duşa girmeden öncede meryem ana otunu yaptım bir umut belki normal olur son gün diye o açılınca benm banyoda suyum geldi acilen hastaneye gittk zaten suyum azdı.Beni çatala otutturdular ve alttan baktılar hala daha açığım 1 cm di ve suyum daha çok geldi ameliyat için beni hazırladılar sonta falan taktılar ama yani öyle ağrılı birşey değilmiş daha sonra ameliyathaneye girdiğimde belimden epidural yapıp yarı uyuşturdular yemek yediğim için komple uyutamazlardı acı hariç herşeyi hissettim dokunduklarını vs ben doğumumdan 2 saat snra uyuşmam geçti ve yürümeye başladım hani 1 hafta diyolar ya ben 5. Günü saçımı boyatmaya bile gitmiştim yani bünyeyle alakalı sezeryan mis gibi valla ha bide tez canlıyım ya 2 ay snra dikişimin hafif yeri patladı pansuman yaptm da geçti ağır falan kaldırdım biraz da😀şuan oğlum 15 aylık ve 10 haftalık hamileyim 🙏😍 Kucağınıza alınca hepsi geçiyor ☺️