Sedakose61 Kızlar nişanımız geldikten ne kadar süre sonra doğum gerçekleşiyor. Bugün vajinal muayenemden önce gelmişti muayene esnasında da geldi ☺️ Doktorum da artık bir engelimiz de kalmadı dedi. Sizce ne kadar süre sonra gelir kızım ?🥰
yldrm_58 Sedakose61 valla günü belli olmuyor bikac gün sonrada gelebiliriz bikac hafta sonrada yarında doğurabilirsin değişiyor
Selimem Sedakose61 ben 37+4 üm ama hale gelmedi nişan gelmiş de fark etmemiş olamam demi cnım peçeteye kan mı geldi ya da iç çamaşırına mı geldi kan
Sedakose61 Selimem kan olarak gelmedi bana sarı sümüğümsü katı bir akıntı olarak geldi doktorum da onayladı evet muayenede de geldi artık engelimiz kalmadı dedi 😃
Sedakose61 Selimem evet normal akıntılarımızdan biraz daha fazla yoğun ve sarı anlaşılıyor kuzum ben de anlamam diyordum ama anlamışım
Newmum Sedakose61 37 haftadayım bugün bende çok sıkışmıştım normalde hiç idrar kaçırmam bi anda idrar kaçırdım gbi oldu sanki sarı bi akıntıydı acaba nişanmıydı. Sizde de idrar kaçırma gibi mi oldu acaba
Sedakose61 Newmum yok canım idrar kaçırma gibi değil o kadar sıvı olmuyor akıntının bir tık daha yoğun ve katı hali olarak kimisinde kahverengi ya da kanama olarak da oluyormuş