Smgyy Pembeayicik canım kesin olmamakla birlikte doktor daha iyi bilir pek sıkıntı yok gibi sadece sonuç karşılaştırarak baktım biran önce doktoruna danış rabbim sağlık sıhaat versin
Deriyy54 Pembeayicik canim bundan bi sonuç çıkaramayız. Rapor veriyorlar bunların hesaplanıp sonucunu veriyolar onuda doktor veriyo zaten sen internetten kendin baktın sanirim
Pembeayicik Gunsss doktorumla gorusebilseydim burda bunu yazmazdim degil mi?? Hem yardimci olmayacaksan yorum yazmandaki sebep ne?
Pembeayicik Kocluayse canim ikilinin vakti gectigi icin yapmadi doktorum direk dortlu dedi hafta olarak ilerden gittigi icin
Pembeayicik Smgyy yarin hastaneyi arasam doktorumla görüşebilirim degil mi sehir disina ciktim ilk defa caresiz kaldim normalde ertesi gunu hemen hastaneye giderdim kafama bir sey takilinca
Pembeayicik Deriyy54 evet canım sonuçlarınıza burdan bakabilirsiniz dediler girdim baktim ama hic bir sey anlamadim
Smgyy Pembeayicik tabi doktoru bağlat bağlarlar söyle sonuçlarım cıktı bi bakar mısınız şehir dışındayım diye söyler doktor sıkma canını rabbim büyük
Deriyy54 Pembeayicik evet banada öyle demişlerdi ben de anlamadım doktora gittim o sonucu verdi bana. Stres yapma ben çok yapmıştım çok şükür bi sorun çıkmadi iyi düşün iyi olsun 🌸
Pembeayicik Deriyy54 canim Allah razi olsun icim icimi yemisti ben yarin hastaneyi arayayim direk bilgi alayimm
Gunsss 2cocuklu ooo ne güzel burada insanlara yardımcı oluyorsunuz 👏 keşke bütün doktorlar sizin gibi olsa da bu soruyu arkadaş kendi doktoruna ulaşıp sorabilse 😉😉