Naren1 Beyzanuur sadece 1 2 saat sırt üstü yatıyorsun kullanımı zordu benim için hergün onun fırçası var yukarı doğru tarıyorsun taramazsan sağa sola yumuluyor birde dökülme aşaması var boşluk boşluk kalıyor 🙃 benim için pişmanlıktı yaptırıp menmun kalanlarda var tabi
Yesilim Beyzanuur bi zararı olmaz ama öneriyorum da ben taktırdım pek rahat edemiyosun gözünün önünde bi perde varms gibi hissediyor insan uzun süre kullanamadan cıkarttırdm
sirdaass Beyzanuur ya ben çok araştırmıştım taktırmak istiyodum ama gusül abdest olmuyomuş onunla beraber
Deletedmom264 Beyzanuur Yo ne zararı olacak bir yapışkan ile yapıyorlar vücudun dışında olan birşeyin ne gibi zararı olabilir 😊
Beyzanuur sirdaass ben öyle olduğuna inanmıyorum, kirpiğine takılıyo sadece su geçer bence. Ona bakarsan kaynak falan taktırdım ozaman o demirlerin içinden hiç geçmez su öyle denmedi bana.. inşallah geçiyordurr
sirdaass Beyzanuur sonuçta derini kapatıyor yapıştırılınan kısmı su değmesi imkansız. Ben araştırdığım için söylüyorum bu bilgiyi alırsın almazsın senin tercihin canım 😌