FeriDEniz Ayse33 13 temmuz görünüyor 😍 hamilelik güzel gidiyor çok şükür. Karnım birdenbire epey bi büyüdü. 🙈 siz ne durumdasınız?
Cenkerim Ayse33 temmuzun 20 si hayirlisiyla😊bugun kontrolumuz var 5 haftadir gormuyoruz cok ozledimm😊
Kubraoguzhan Efebilal ya benim de 3 temmuz diye söylendi haziran sonu gibi bekliyorum nasıl gidiyor hamilelik😊
Domatesimm Incitanesi yazdığınızı okurken içimden iyi ki benim 15 temmuz değil inşallah geç doğmaz diye geçirdim. (Eşim polis 15 temmuz zamanı yoğun çalışıyorlar gurbette yalnızım memlekete de gitmicem) İçimden geçirmemle erken seçim haberini görmem bir oldu 😂 erken seçim de Doğum haftama geliyor 😂🤦🏻♀️
Aslihan26 Benimde 20 temmuz gibi gözüküyor 3 aşağıyı 5 yukarı. Ama ben bu tarihlere pek güvenmiyorum çünkü 37-38 haftalarında da doğuranlar var hayırlısı artık ne zaman isterse 😊
Adabahar 10 temmuz inşallah 😇 bel ağrıları burun tıkanıklığı kabızlık vs zaman geçiriyoruz sağlıkla gelsinler kuzular 🙏
SevDin Adabahar kabızlık bende de var hep grip gibi burun tıkanıklığı gece uyku bölünmelerini söylemiyorum bile 😊 sağlıkla gelsinde bebişlerimiz bu yolda çekilen çile kutsaldır 😍
Deletedmom35 1 i ile 10 arası gibi görünüyor dedi doktor tahmini bakalım gün geçtikçe daha da netleşecek günümüz sağlıkla gelsinler inşallah kuzularımız 😊
YagmurAnnesi 4 Temmuz Allah'ın izniyle.. Ama sanki hep Haziranin sonunda olacakmis gibi hissediyorum. 2 haftadir kalça ağrısı çekiyordum yürüyüş yapamıyordum çok şükür dünden beri iyiyim yürüyüşlerime başladım. 😇
Adabahar YagmurAnnesi ben de hep erken olacakmış gibi hissediyorum ya kalçamın sağ yanı ve kuyruk sokumum ağrıyor sürekli ama :/ inş zamanında olur
OzlEmrah Benimkiler ikiz normalde 24 temmuzdu ama doktor 5-10 Temmuz arası alacak bebişleri 37 haftalıkken 😍🙏 07.07.2018 olsun istiyorum bende 😅 erken gelmezlerse tabi 🐣🐣🙏🙏
Sinemkurtkarakussk35 OzlEmrah hahaha bizde aynı tarihi istiyorum eşimle tanışma tarihimizde ama nasip tabi😂
YagmurAnnesi Adabahar 2 hafta boyunca çok cektim ağrisini resmen yattigim yerden aglayarak kalkiyordum ve topalliyordum. Son 5 gün Magnezyum vardi evde onu ictim bir de eşime yine son 5 gün de vikisle kalçama masaj yaptirdim. Onlardan mi gecti yoksa geçecegi vardi da o yuzden mi gecti bilmiyorum canim. Sende eşine masaj yaptir istersen.
Hatce Temmuzun ilk haftası ikizler tabi bakalm ne zaman gelecekler prensimle prensesimi bekliyorum bel ağrılarıyla yola devam ramazan bi gelse geçecek hemen🤗🤗🤗