Wonderanne Balbrcu benimde öyle hamile kaldığımda zaten kilom vardı büyük görünüyordu karnım ve içerde yer yokmuş bunu fark ettim baya büyüdü karnım
Edakoc Balbrcu canim benimde ayni 3 aylik hamileyim gobeyim cikti zaten kilomda var benim ic karnim darmis onun icin erken cikmis sen milletin lafina bakma bosver evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalimda gerisi bos
571_1 Balbrcu benim 3 ay dayım erkek ve benimkide cok şiş yani bana 6 aylık gibi duruyo diyolar hiç kimsenin dediklerine takma bebeğin sağlıklı olsun sağ salim kucagına alırsın inşallah geri hiç birşeyi takma canım🏵️
Gizemnes93 Balbrcu kesinlikle vücut yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben de 26 haftalığım boyum 170 73 kiloyla hamile kaldım şu an 80 kiloyum epey kilo aldım fakat karnım çok minik her gören çok küçük bebekte sıkıntımı var deyip sinir etmekte birebir ama buna rağmen çok şükür bebeğimin gelişimi 2 hafta önden gidiyor yani karnın küçüklüğü ya da büyüklüğü bebeğin büyüklüğüyle ya da küçüklüğüyle alakalı değil ağzı olan haddi olmayan şeylerde bile konuşmakta birebir 🌸
Sibel3461 Balbrcu ben mesela 6. Ayımdayım kiloyu sadece basenden aldım. Cunku normaldede belım ınce basenım genstır . Tamamen vucut yapısuyla alakalı. Mılletın ne dedıgıne takılma cunku onlar hep konusur. Sen mutlu ol bebegınde mutlu olsun ☺️ Saglıklı dogsun yeter 🙏🏼
Akty0753 Balbrcu evet gerçekten öyle nasıl bu sekilde yaşiýorlar anlamıyorum😤 Amin inşallahhh tüm annelerimiz saglıkla sıhhatle alsınlar insallah kucaklarına🙏😊
smg95 Balbrcu benimde öyle canım, öncesinde su içsem bile karnım şişerdi yani gebeliktede erkenden çıkmaya başlamıştı göbeğim. Erkenden çıkması yada çıkmaması kötü şeyler değil ki, kişiden kişiye değişiyor ❤️
Balbrcu smg95 teşekkür ederim yorumlarınız için 🍀 insan ister istemez takıyor şuan için rahat sağolun 🌸
Dserin1 Balbrcu 28.haftaya kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu bile.. 29-30 da birden çıktı artık anlıyorlar.. herkes aaa çok küçük diyordu 🤦🏼♀️ Ama bunu hiç takmadım boşver milleti. Zaten hamile hamile kimle görüşüyorsun ki koronadan dolayı eşim ve ailem dışında kimseyi görmüyorum kafam rahat.