Eliftmzkrkmz Balbrcu takmayın her söyleneni. 30 kg aldım her gören amma şişmişsin diyo. Ama takmıyorm 😂 bebeğim sağlıklı olsun ben veririm sonra 😀
Balbrcu Mrv3dmr insanların düşünmeden konuşması can sıkıcı. Hiç demiyorlar alınır mı üzülür mü .. destek olacaklarına kostekler 😒
Age Balbrcu her konuda fikri olan insanlardan nefret ediyorum. Külliyen bünyeye zararlar!!! Insani huzursuz ediyolar, mutsuz ediyolar
tugba_toprak_gocmen Balbrcu ilk gebeliğimde davul gibiydim herkez bu ne 9 aylık gibi diyodu.İkinci gebeliğimde 30 hafadan sonra göbegim cıktı hiç hamile gibi değilsin diyorlar.Derler yani sıkma canını tatlım bebişin saglıkla gelsin yeterki 🌸
kerimannesi Balbrcu milletin agızı işte boşver takma deki tabiki öyle olcak çocugum için elimden geleni yapıyorum de ne çektigimi kimse bilmezde azın paylarını verde göz degmesn
Evita Balbrcu benim de 7ye doğru aniden fırladı resmen. Fotoğraftan gören bile laf sokmaya çalışıyor🤣 milletin ağzı torba değil büzesin, onlar senin canını sıkmaya çalışsa da bilmiyorlar ki bizim tek derdimiz bebeğimizin sağlığı 🤷♀️
MrvDmrkr Kendini dışarı doğru mu verecek içerde mi tutacak buna bebek karar veriyor. Her kadında her bebekte farklıdır, iç karın dış karın diye birşey yok insan vücudunda 😬
Zuzuum Balbrcu vücut yapısına göre değişir hamileliğe göre değişir mesela benm kızımdaki 20 haftalık göbeğim şuan 14 haftada oldu çünkü bu gebeliğim çok gazlı geçiyo iç karnım geniş olmasına rağmen gazdan dolayı zaman zaman çok karnım çıkıyo sen kimseyi takma daha neler neler konuşucak bunlar ısınma turları🤭
Elifnuur Balbrcu canım hic canını sıkma bu oldukça normal ben 25 haftalık hamileyim cok yakın arkadaşımla aramızda sadece 1 hafta var ama onun göbeği çok büyük 6 değil 8 aylık gibi benim.belli bile olmuyor doktorum iç karnin genis olduğunu ve bu yüzden belli olmadığını söyledi arkadaşımın doktoru ise iç karnının dar olduğunu bu yüzden direkt dışarıya vurduğunu söyledi karnının büyük veya küçük olması önemli değil önemli olan bebeisimizin sağlığı ☺
kerimannesi Balbrcu tabiki cnm bak bn hamilegim herkesden saklıyorum hm göz var hemde beni kimsenin strese koymasına izin vermiyorum
Mom10 Balbrcu bu insanlar neden bu kadar konusurlar anlamiyorum ne var yani cok buyuk gobegin varsa yada gobegin hic cikmamissa bile. Bosver canim hic takma bile ne guzel tatli tatli gobisini seversin icinde yavrun var biliyorsun ki gecici bi surec her zaman oyle kalmayacaksin ya
Balbrcu Mom10 bende anlam veremiyorum insanlara . Acaba diyoruz yinede sayenizde içim rahatlıyor böylelikle teşekkür ederim 🤗