HilalG Deletedmom264 Ramazan’da çok fazla yedim ya bence Onun da etkisi oldu Şu an sabah akşam ara ara da bir şeyler yersem öyle bakalım yarın kontrolüm var ne kadar almışım😊
Hope8 Deletedmom264 hamileliğimin basında test yapılmıştı ve doktorum şok gecirdi sen nasıl yaşıyosun diye kansızlık sınırdaymış 7. Haftamda kullanmaya başladım ben 😒
Deletedmom264 Hope8 Benim hamileliğimin başında çok iyiydi canım banada tam aksine Türk kadınlarının vitamin değerleri bu kadar Yüksek olmaz senin ki neden böyle demişti 🤔
Deletedmom264 Hope8 Bende anlamadım normal beslenirim halbuki bana vitamin mi kullandın dedi yok dedim bu sefer eşime dönüp çok iyi bakmışsın dedi 🤣
Deletedmom264 Pnr93 Bazı doktorlar doğumdan sonra da kullandırıyor canım bebek iyi olsun da kullanırız artık yapacak bişe yok 😊
Deletedmom264 M_N_R Bebekler kandan beslendiği için gerekiyor sanırım canım onlar iyi olsun da kullanırız artık hiçte sevmem ilaç kullanmasını ama bu dönemde mecbur işte
M_N_R Deletedmom264 Aynen balim benimde ilaclarla hic aram yok.Ama demir bebiwleimize cok faydali.O yuzden bi kac ay idare etmemiz lazim.Onlar saglikla olaunda.Varsin biz ilac icelim